1730116714227

⚡️Відновлювальні джерела енергії - не фантастичне майбутнє, а реальність сьогодення України.

🏭 Більш, того в умовах критичної ситуації з класичною електрогенерацією, пошук рішень автономного забезпечення електропостачанням об'єктів критичної та соціальної інфраструктури - є однією з основних задач.

🤝На цьому шляху вкрай важливо заручитися підтримкою експертів, колег, які мають досвід впровадження систем "зеленої" енергетики та, звісно міжнародних та вітчизняних цільових фондів.

🎯Саме це, було основним завданням участі у конференції "Місто майбутнього", організованого Благодійним фондом "RePower Ukraine Foundation".

1730116714233

👥 Заступник селищного голови Олена Тимченко, розповідала учасникам про складну ситуацію з електроживленням населених пунктів громади, а також про досвід реалізації спільного з БФ "RePower" проекту по обрахунку сонячного потенціалу 16 комунальних об'єктів громади.

Цей проєкт став значним "поштовхом" для посилення роботи в напрямку "зеленої" енергетики, оскільки дозволяє розмовляти з донорами "на мові цифр та характеристик".

Тож, невпинно рухаємося до енергоефективності та енергонезалежності!

🤗 Дякуємо колегам БФ "RePower Ukraine Foundation" , Проєкт «Відновлювані джерела енергії для стійкої України» R2U GIZ, АТ "Фонд декарбонізації України", Державне агентство з енергоефективності та енергозбереження України, ГО Екоклуб, ГО Екодія, Менська міська рада, Кременчуцька міська рада, Конотопська міська рада.