Title

Цей візит став важливим етапом у зміцненні партнерських відносин і розвитку співробітництва в культурній та спортивній сферах.
☝️Головною метою візиту було налагодження контактів з партнерами та знайомство з новими представниками інших громад. Це відкриває можливості для реалізації спільних проєктів у майбутньому, адже кожна громада має свої унікальні ресурси, досвід та ідеї, які можуть стати корисними для нашої громади.
✅Також взяли участь в заходах Програми, яка була насиченою і цікавою для всіх вікових категорій.
⛹️Відбулися дитячі футбольні змагання серед юнаків 2015-2016 року народження, де молоді спортсмени команди “Енергетик” нашої громади мали змогу проявити свої здібності на футбольному полі в футзалі. Емоції, азарт та командний дух переповнювали юних учасників, які із захопленням змагалися з ровесниками з п’яти різних областей України.
🤾Дорослі також не залишилися осторонь. Представники нашої громади взяли участь у волейбольних змаганнях, що стали чудовою нагодою для дружнього суперництва та взаємодії між громадами. У змаганнях з волейболу наша команда посіла друге місце.
👭Окрім спортивних заходів, важливою частиною програми став відкритий фестиваль військово-патріотичної пісні “Пісні Сміливих Сердець”, присвячений Дню захисників та захисниць України. Вихованці Людмили Капилової продемонстрували не тільки вокальні здібності, але й щиру любов до Батьківщини, виконуючи пісні, що підкреслюють важливість української ідентичності та патріотизму.
✅Також, відвідали урочисту подію, яка об’єднала мешканців різних громад, у вшануванні подвигу тих, хто боронить нашу Батьківщину. Тепла атмосфера, пісні та слова вдячності нашим захисникам створили особливий настрій і дали змогу відчути єдність.
🤗Діти та дорослі повернулися додому з незабутніми враженнями та новими знайомствами. Учасники змагань були переповнені позитивними емоціями, а діти, зокрема, висловлювали свою вдячність за можливість взяти участь у такому яскравому заході.
🤝Дякуємо нашій громаді партнеру за теплий прийом та організацію такого гарного заходу. Ми з нетерпінням чекаємо на нові спільні проекти та події, які допоможуть ще більше об’єднати наші громади та створити сприятливі умови для розвитку і співпраці.🇺🇦