03

📢🗓️Цього ж дня відбулося засідання LV сесії VІІІ скликання Слобожанської селищної ради.
☝️Серед важливих рішень – це внесення змін до бюджету, а саме виділення субвенції у сумі 660000,00 грн. з селищного бюджету до державного бюджету на заходи та роботи з територіальної оборони, зокрема на матеріально-технічне забезпечення підрозділів територіальної оборони, відповідно до Програми підтримки Збройних сил України, Міністерства внутрішніх справ України територіальної оборони, добровольчих та інших військових формувань Слобожанської селищної ради, це послідовний крок постійної роботи селищної ради по забезпеченню потреб військових формувань та цивільної оборони.


✅На капітальний ремонт приміщень рентген-кабінету головного корпусу КНП «Слобожанська лікарня» було виділено – 1317000,00 грн.
➡️Також, були виділені кошти на наступні заходи:
✅на капітальний ремонт покрівлі житлового будинку - 1326000,00 грн.;
✅придбання контейнерів для ТПВ з метою встановлення по селам Слобожанської селищної територіальної громади - 179000,00 грн.;
✅на виготовлення проектно-кошторисної документації по об’єкту «Капітальний ремонт фасаду та покриття з утепленням внутрішніх приміщень та системи опалення будівлі Благодатської сільської бібліотеки»– 186000,00 грн., тощо.
✍️У ході роботи депутати селищної ради затвердили зміни до низки Програм та Заходів, прийняті рішення щодо підтримки ЗСУ, розглянуті земельні та інші питання.
📄🧑‍🏫Депутати заслухали звіт Молодіжної ради Слобожанської селищної ради за рік.
⏩Наприкінці сесії Слобожанський селищний голова Дмитро Діхтяр висловив подяку за вагомий внесок у реалізацію молодіжної політики у Слобожанській селищній територіальній громаді, розвиток волонтерського руху, патріотизму, активну громадську діяльність та з нагоди Дня молоді, Подяки отримали:
🔰Глазньов Данил Андрійович, член Молодіжної ради Слобожанської селищної ради;
🔰Катеринюк Оксана Павлівна, членкиня Молодіжної ради Слобожанської селищної ради;
🔰Курусь Денис Олегович, член Молодіжної ради Слобожанської селищної ради;
🔰Кучкова Дарія Сергіївна, членкиня Молодіжної ради Слобожанської селищної ради;
🔰Рогачов Едуард Олексійович, член Молодіжної ради Слобожанської селищної ради.
📃Всього на засіданні сесії було розглянуто 36 питань. З усіх питань порядку денного прийняті рішення.
➡️Більш детально з прийнятими виконавчого комітету та сесії Слобожанської селищної ради можна буде ознайомитися на http://km-sov.gov.ua/