01

🚨В минулому році, після регулярних обстрілів Зміївської ТЕС, Слобожанська селищна рада посилила роботу щодо узгодження можливостей та можливих схем по створенню альтернативного (аварійного) опалення.
☝️📑Слобожанською селищною радою було проведено тендер та замовлено ТЕО, проведені декілька перемовин з керівництвом ХОВА стосовно можливості забезпечення селище Слобожанське альтернативним опаленням.
02
03
04
05
06
😔⚡Після останніх обстрілів енергогенеруючих та теплопостачальних підприємств  України, Слобожанська селищна рада екстрено повертається до цієї теми.
📢Після зустрічі Слобожанського селищного голови Дмитра Діхтяря з керівництвом Зміївської ТЕС та ПАТ «Центренерго», відбулася нарада з фахівцями вищезазначеного підприємства та фахівцями селищної ради стосовно створення аварійної системи опалення. Багато в чому перспективність та створення альтернативної системи опалення в основному залежить від державної політики в сфері питань відновлення енергетичної інфраструктури та неможлива без фінансової допомоги.
✍️Після перемовин, пропозиції буде надано на узгодження до Харківської обласної військової адміністрації.