Title

📢Сьогодні, 15 березня 2024 року, відбувся урочистий захід з нагоди відзначення Дня працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення.
☝️«Не дивлячись на складні часи сьогодення, своєю нелегкою щоденною працею, колективи комунальних підприємств щодня забезпечують умови життєдіяльність громади та комфортне проживання для наших мешканців: вчасне вивезення ТПВ, безперебійна робота інженерних комунікацій, благоустрій території, чистота вулиць. Важливість цієї роботи в умовах війни та економічного кризису оцінюється дуже високо» - зазначив Слобожанський селищний голова Дмитро Діхтяр.
📄За сумлінну працю, високий професіоналізм, особистий внесок у розвиток і забезпечення сталого функціонування підприємств житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення Слобожанської селищної ради та з нагоди відзначення професійного свята – Дня працівника житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення, висловили подяку від Слобожанської селищної ради:
✅АЛЄЄВІЙ Наталії Іванівні, економісту ІІ категорії відділу житлово-комунальних послуг Зміївської ТЕС Публічного акціонерного товариства «Центренерго»;
✅ТКАЧОВІЙ Інні Сергіївні, бухгалтеру І категорії відділу житлово-комунальних послуг Зміївської ТЕС Публічного акціонерного товариства «Центренерго».
✅ ВЛАСЕНКО Олександру Івановичу, озеленювачу 6 розряду комунального підприємства «Комунальник»;
✅КИЗИМЕНКО Василю Олексійовичу, водію автотранспортних засобів комунального підприємства «Комунальник»;
✅ТЄРЯЄВУ Михайлу Євгенійовичу, слюсарю-сантехніку (свердловини) комунального господарства «Донець»;
✅ПАВЛЕНКО Віталію Миколайовичу, слюсарю-сантехніку ОСББ «Наш дім»;
✅БАБАЙ Тетяні Павлівні, двірнику ОСББ «Електромонтажник».
📃Почесними грамотами Департаменту житлово-комунального господарства та паливно-енергетичного комплексу Харківської обласної військової адміністрації та голови обласної організації галузевої профспілки були нагороджені:
✅СЛЮСАРЄВ Анатолій Олексійович - начальник дільниці Комунального підприємства «Комунальник»;
✅ШНОРЕ Геннадій Євгенович - електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування 6 розряду Комунального підприємства «Комунальник».
📃Почесними грамотами начальника Чугуївської районної військової адміністрації та голови Чугуївської районної ради були нагороджені:
✅СОЛЯНИК Денис В’ячеславович – слюсар-сантехнік 6 розряду комунального підприємства «Комунальник»;
✅СНОПИК Наталя Сергіївна – головний бухгалтер комунального підприємства «Комунальник».
Дякуюємо кожному працівнику за відповідальне ставлення до своїх обов’язків, клопітку, але вкрай необхідну роботу, яку ви виконуєте щодня на благо людей.🇺🇦