Нещодавно відбулася нарада з керівниками закладів освіти Слобожанської селищної територіальної громади. В нараді взяли участь Слобожанський селищний голова Дмитро Діхтяр, заступник Слобожанського селищного голови Олена Тимченко, начальник фінансового управління Слобожанської селищної ради Наталія Бардакова, начальник відділу освіти Слобожанської селищної ради Костянтин Руденко.

На нараді обговорили питання:

вирішення нагальних потреб в закладах освіти Слобожанської селищної територіальної громади;

облаштування укриттів у навчальних закладах;

важливість ментального здоров’я, психоемоційний стан дітей, налагодження тісного контакту з батьками;

зміни в законодавстві та вимоги реформи освіти;

професійний розвиток педагогічних працівників ЗО.

Дмитро Діхтяр нагадав керівникам закладів освіти про необхідність бути активними в суспільному житті громади, про важливість участі кожного підрозділу Слобожанської селищної ради в залученні грантових коштів та засобів міжнародної допомоги. Також підкреслив, що завжди налаштований на плідну співпрацю, конструктивний діалог з усіма керівниками підрозділів, щодо здійснення чітких кроків для успішного функціонування та співпраці всіх структур Слобожанської селищної ради, виконання всіх завдань і вимог в складних умовах сьогодення.

Під час наради, Дмитро Діхтяр разом з начальником відділу освіти Костянтином Руденко, передали керівникам закладів освіти нові ноутбуки. Керівники закладів освіти були приємно здивовані, бо нові ноутбуки дозволять педагогам працювати зручно та мобільно, дасть можливість покращити та полегшити роботу, зробить навчальний процес зручним та сприятиме підвищенню якості дистанційного навчання.