Місцеве самоврядування це одна з ланок в структурі управління державою визначеного законодавством України. Ця ланка найближча до людей і багато людей звертаються та отримують допомогу завдяки роботі органів самоврядування. Всі бачать наскільки, в наш нелегкий час, збільшилось кількість проблем та важких викликів, але громади живуть та намагаються робить все можливе для вирішення питань військового часу.
☝️На позачерговій сесії, Слобожанський селищний голова Дмитро Діхтяр привітав депутатів селищної ради з Днем місцевого самоврядування, подякував за наполегливу працю на користь громади та закликав до самовідданої роботи, небайдужості та ретельній увазі до проблем мешканців громади та нашої території та залучення населення до вирішення питань.
☝️До привітання присутніх приєднався Начальник Чугуївської районної військової адміністрації Сергій Лободенко.
📋За сумлінну працю, високий рівень професійної майстерності, вагомий внесок у розвиток територіальної громади, активну діяльність та з нагоди Дня місцевого самоврядування Почесною грамотою Чугуївської районної військової адміністрації та Чугуївської районної ради були відзначені:
🔸Коробка Валентина Петрівна – приватний підприємець, депутат Слобожанської селищної ради;
🔸Пєнін Василь Дмитрович – директор КНП «Слобожанська лікарня».
🤗🇺🇦Також, почесно та приємно було відзначення та привітання наших військових, які вручили Подяки Слобожанському селищному голові Дмитру Діхтяру з нагоди Дня місцевого самоврядування та подякували за постійну допомогу в забезпеченні військових з початку повномасштабного вторгнення та військової агресії.