01

📢Сьогодні, 15 листопада, відбулось засідання виконавчого комітету Слобожанської селищної ради.
02 03
04
☝️Під час засідання було розглянуто низку питань щодо забезпечення життєдіяльності громади.
✍️У рамках засідання ухвалено рішення, що стосувались захисту прав дітей, про надання статусу дитини, яка постраждала в наслідок воєнних дій та збройних конфліктів. Схвалено та подано на розгляд сесії Слобожанської селищної ради програми благоустрою та комунальної сфери, проєкт рішення змін до бюджету, програми соціального захисту населення, програми місцевих стимулів для медичних працівників закладів охорони здоров’я Слобожанської селищної ради.
📃Розглянуто заяви громадян про надання згоди на реєстрацію місця проживання, зміну наймача квартири, приватизація житла, затверджено рішення комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені та/або знищені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації проти України тощо.
☝️Всього на засіданні було розглянуто 58 важливих питань з різних сфер життєдіяльності громади, по кожному з яких прийнято відповідні рішення.
📋Відповідно до регламенту виконавчого комітету Слобожанської селищної ради всі рішення будуть оприлюднені на офіційному вебсайті Слобожанської селищної ради. Працюємо далі!🇺🇦🇺🇦🇺🇦