📢21 липня 2023 року відбулося засідання ХХХІХ сесії Слобожанської селищної ради Vlll скликання, де були розглянуті наступні питання:
✔️Про внесення змін до рішення І сесії Слобожанської селищної ради VІІI скликання від 01.12.2020 року №6 - VІІI «Про затвердження складу постійних депутатських комісій селищної ради та голів цих комісій».
✔️Про внесення змін та доповнень до Регламенту Слобожанської селищної ради.
Про затвердження звіту «Про виконання бюджету Слобожанської селищної територіальної громади за І півріччя 2023 року».
✔️Про внесення змін до рішення ХХХ сесії VIІI скликання Слобожанської селищної ради від 23 грудня 2022 року №1392-VIІI «Про бюджет Слобожанської селищної територіальної громади на 2023 рік».
✔️Про внесення змін до Порядку надання одноразової матеріальної допомоги на часткове відшкодування витрат, понесених на встановлення надгробних пам’ятників членам сімей загиблих (померлих) військовослужбовців, які брали безпосередню участь у збройному конфлікті внаслідок військової агресії рф проти України.
✔️Про внесення змін та доповнень до Заходів на 2023 рік до Програми розвитку охорони здоров’я на території Слобожанської селищної ради на 2021 - 2025 роки.
✔️Про внесення змін до Заходів на 2023 рік до комплексної Програми розвитку освітянської галузі Слобожанської селищної ради на 2021-2025 роки.
✔️Про внесення змін та доповнень до Заходів на 2023 рік до Програми розвитку і реформування житлово-комунального господарства Слобожанської селищної ради на 2021-2025 роки.
✔️Про внесення змін та доповнень до Заходів на 2023 рік до Програми енергозбереження та благоустрою територій населених пунктів Слобожанської селищної ради на 2021-2025 роки.
✔️Про внесення змін та доповнень до Заходів на 2023 рік до Програми фінансової підтримки комунальних підприємств Слобожанської селищної ради на 2021-2025 роки.
✔️Про внесення змін до місцевої цільової Програми розвитку цивільного захисту Слобожанської селищної ради на 2021- 2025 роки.
✔️Про граничні суми витрат на придбання автомобілів, меблів, іншого обладнання та устаткування, мобільних телефонів, комп’ютерів установами та організаціями, які утримуються за рахунок бюджету Слобожанської селищної територіальної громади.
✔️Про передачу комунального майна відділу освіти Слобожанської селищної ради.
Про затвердження акту приймання-передачі майна.
✔️Про включення об’єктів нерухомого майна, загальною площею 440,80кв.м, розташованих за адресою: смт. Слобожанське, вул. Лермонтова, 21, до Переліку другого типу об’єктів комунальної власності Слобожанської селищної територіальної громади, що підлягають передачі в оренду без проведення аукціону та затвердження умов оренди.
✔️Про включення об’єктів нерухомого майна, загальною площею 107,40кв.м, розташованих за адресою: смт. Слобожанське, вул. Лермонтова, 21, до Переліку другого типу об’єктів комунальної власності Слобожанської селищної територіальної громади, що підлягають передачі в оренду без проведення аукціону та затвердження умов оренди.
✔️Про включення об’єктів нерухомого майна, загальною площею 246,65кв.м, розташованих за адресою: смт. Слобожанське, вул. Лермонтова, 21, до Переліку другого типу об’єктів комунальної власності Слобожанської селищної територіальної громади, що підлягають передачі в оренду без проведення аукціону та затвердження умов оренди.
✔️Про включення об’єктів нерухомого майна, загальною площею 135,60кв.м, розташованих за адресою: смт. Слобожанське, вул. Лермонтова, 21, до Переліку другого типу об’єктів комунальної власності Слобожанської селищної територіальної громади, що підлягають передачі в оренду без проведення аукціону та затвердження умов оренди.
✔️Про включення об’єктів нерухомого майна, загальною площею 101,95кв.м, розташованих за адресою: смт. Слобожанське, вул. Лермонтова, 21, до Переліку другого типу об’єктів комунальної власності Слобожанської селищної територіальної громади, що підлягають передачі в оренду без проведення аукціону та затвердження умов оренди.
✔️Про включення об’єктів нерухомого майна, загальною площею 19,95кв.м, розташованих за адресою: с. Шелудьківка, вул. Горького, 65, до Переліку другого типу об’єктів комунальної власності Слобожанської селищної територіальної громади, що підлягають передачі в оренду без проведення аукціону та затвердження умов оренди.
✔️Про схвалення проєкту Додаткового договору до договору про співробітництво територіальних громад у формі делегування виконання окремих завдань щодо організації медичного обслуговування населення, безпосередньо пов’язаного з наданням первинної медичної допомоги №1 від 23.12.2022 року.
✔️Про затвердження Положення про комісію з упорядкування найменувань вулиць, провулків, в'їздів, тупиків, майданів, проїздів населених пунктів Слобожанської селищної територіальної громади, інших об’єктів та пам’ятних знаків, розташованих на території Слобожанської селищної територіальної громади та затвердження її складу.
✔️Про звіт за І півріччя 2023 року поліцейського офіцера громади Слобожанської територіальної громади.
✔️Про створення Молодіжної ради при Слобожанській селищній раді та затвердження Положення про неї.
✔️Про внесення змін до рішення ХV сесії Слобожанської селищної ради VІІІ скликання від 22.07.2021 р. №476-VІІІ «Про затвердження переліку адміністративних послуг відділу Центр надання адміністративних послуг Слобожанської селищної ради Чугуївського району Харківської області».
✔️Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Стоколосу Володимиру Михайловичу та гр. Стоколос Валентині Андріївні.
✔️Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр.Гончарову Євгену Анатолійовичу.
✔️Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Кочирга Т.М., Кочирга М.О. та Кочирга М.О.
✔️Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр.Половинці Сергію Івановичу.
✔️Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр.Челапко Надії Петрівні.
✔️Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Вербецькому Євгенію Олександровичу.
✔️Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Касьяну Федіру Миколайовичу.
✔️Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки (паю) №225 в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
✔️Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки (паю) №224 в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
✔️Про укладення договору оренди земельної ділянки за кадастровим номером 6321755600:01:003:0043 на новий строк.
✔️Про укладення договору оренди земельної ділянки за кадастровим номером 6321755600:01:006:0024 на новий строк.
Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у постійне користування для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії.
✔️Про замовлення послуги з моніторингу грунтів з видачею агрохімічного паспорта на земельну ділянку за кадастровим номером 6321782700:01:000:1346.
✔️Про надання дозволу на передачу в суборенду частини земельної ділянки за кадастровим номером 6321755600:02:004:0085.
✔️Про надання дозволу на передачу в суборенду частин земельної ділянки за кадастровим номером 6321755600:01:008:0001.
✔️Про надання дозволу на передачу в суборенду земельної ділянки за кадастровим номером 6321755600:02:003:0700.
✔️Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної енергії.
✔️Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної енергії.
✔️Про надання дозволу на розробку технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки за кадастровим номером 6321782700:01:000:1229.
✔️Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації масиву земель сільськогосподарського призначення.
✔️Про припинення права постійного користування земельними ділянками.
✔️Про надання дозволу на розробку детального плану території земельної ділянки за кадастровим номером 6321783004:01:002:0194.