📢15 травня 2023 року відбулося засідання виконавчого комітету Слобожанської селищної ради.
☝️На засіданні було розглянуто 24 питання.
✅Про схвалення проєкту рішення ХХХVІ сесії VIII скликання Слобожанської селищної ради «Про внесення змін до рішення ХХХ сесії VIII скликання Слобожанської селищної ради від 23 грудня 2022 року №1392-VIII «Про бюджет Слобожанської селищної територіальної громади на 2023 рік».
✅Про схвалення та подання на затвердження сесії Слобожанської селищної ради внесення змін до Програми соціального захисту населення Слобожанської селищної ради на 2021-2025 роки.
✅Про схвалення та подання на затвердження сесії Слобожанської селищної ради внесення змін та доповнень до Заходів на 2023 рік до Програми соціального захисту населення Слобожанської селищної ради на 2021-2025 роки.
✅Про схвалення та подання на затвердження сесії Слобожанської селищної ради внесення змін та доповнень до Заходів на 2023 рік до Програми розвитку охорони здоров’я на території Слобожанської селищної ради на 2021-2025 роки.
✅Про схвалення та подання на затвердження сесії Слобожанської селищної ради внесення змін та доповнень до Заходів на 2023 рік до Програми розвитку місцевого самоврядування Слобожанської селищної ради на 2021-2025 роки.
✅Про схвалення та подання на затвердження сесії Слобожанської селищної ради змін до Заходів на 2023 рік до Програми забезпечення тимчасового розміщення та організації харчування внутрішньо переміщених осіб та/або евакуйованих осіб, які перемістилися на територію Слобожанської селищної територіальної громади після 24.02.2022 р., в закладах освіти Слобожанської селищної ради Чугуївського району Харківської області на 2022 – 2023 роки».
✅Про схвалення та подання на затвердження сесії Слобожанської селищної ради проєкту рішення «Про внесення змін до Комплексної Програми профілактики правопорушень, злочинності та сприяння діяльності правоохоронних органів на території Слобожанської селищної територіальної громади ».
✅Про схвалення та подання на затвердження сесії Слобожанської селищної ради проєкту рішення «Про внесення змін до місцевої цільової Програми розвитку цивільного захисту Слобожанської селищної ради на 2021-2025 роки».
✅Про схвалення та подання на затвердження сесії Слобожанської селищної ради Заходів на 2023 рік до Програми земельних відносин, раціонального використання та охорони земель по Слобожанській селищній раді на 2021 – 2025 роки.
✅Про схвалення та подання на затвердження сесії Слобожанської селищної ради змін та доповнень до Заходів на 2023 рік до Програми природоохоронних заходів Слобожанської селищної ради на 2021-2025 роки.
✅Про схвалення та подання на затвердження сесії Слобожанської селищної ради змін та доповнень до Заходів на 2023 рік до Програми енергозбереження та благоустрою територій населених пунктів Слобожанської селищної ради на 2021-2025 роки.
✅Про схвалення та подання на затвердження сесії Слобожанської селищної ради змін та доповнень до Заходів на 2023 рік до Програми фінансової підтримки комунальних підприємств Слобожанської селищної ради на 2021-2025 роки.
✅Про схвалення та подання на затвердження сесії Слобожанської селищної ради змін та доповнень до Заходів на 2023 рік до Програми фінансової підтримки об’єднань співвласників багатоквартирних будинків, житлових товариств та житлово -будівельних кооперативів на 2021-2025 роки.
✅Про схвалення та подання на затвердження сесії Слобожанської селищної ради змін та доповнень до Заходів на 2023 рік до Програми розвитку і реформування житлово-комунального господарства Слобожанської селищної ради на 2021-2025 роки.
✅Про внесення змін до фінансового плану комунальному некомерційному підприємству «Слобожанська лікарня» Слобожанської селищної ради Чугуївського району Харківської області на 2023 рік.
✅Про погодження Комунальному підприємству «Зміїв-сервіс» Зміївської міської ради Чугуївського району Харківської області коригуючого коефіцієнту обсягу споживання послуг з централізованого водопостачання за розрахунковий період березень 2023 року для споживачів населеного пункту с. Лиман Слобожанської територіальної громади Чугуївського району Харківської області.
✅Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 08.12.2022 року № 242 «Про утворення постійно діючої комісії з питань виявлення, обстеження, обліку та набуття у комунальну власність територіальної громади Слобожанської селищної ради майна відумерлої спадщини та безхазяйного майна, затвердження її персонального складу та Положення».
✅Про надання дозволу гр. Малихіній Юлії Миколаївні на перепоховання останків померлого Малихіна Миколи Васильовича.
✅Про надання дозволу на вчинення правочину щодо рухомого та нерухомого майна, підписання договору спадкового майна.
✅Про призначення відповідального за збереження права користування житловою площею за дитиною, позбавленою батьківського піклування.
✅Про надання дозволу на вчинення правочину щодо нерухомого майна, дарування квартири, де зареєстрована та має право користування малолітня дитина.
✅Про внесення змін та доповнень до додатку №1 рішення виконавчого комітету Комсомольської селищної ради від 19 жовтня 2017 року № 257.
✅Про зміну наймача квартири № 40 будинку 11 по вул. Спортивній у смт. Слобожанське.
✅Про присвоєння поштової адреси житловим об’єктам після поділу житлового будинку.