Logotip rehiomal SC Kharkyvska logo 18

Регіональний сервісний центр МВС в Харківській області інформує:

На території Харківської області відновлено роботу 9 з 10 сервісних центрів МВС, в тому числі ТСЦ № 6346, який став до повноцінної роботи на де окупованій території в м. Балаклея: це нове приміщення і нова локація для мешканців області.

В сервісних центрах МВС можна отримати всі види послуг, що пов’язані з транспортними засобами та посвідченнями водія: послуги з реєстрації, перереєстрації транспортних засобів, з відновлення свідоцтв про реєстрацію транспортних засобів, можна скласти теоретичний та практичний іспити, відновити втрачене чи обміняти наявне посвідчення водія, отримати міжнародне посвідчення водія.

Усі територіальні сервісні центри МВС на території Харківської області працюють з 8 до 17 години з вівторка по п’ятницю та з 8 по 15 год. 45 хв.у суботу, без обідньої перерви.

По регіону за графіком курсує мобільний сервісний центр МВС. Виїзди здійснюються до м Ізюм, смт Шевченкове, с. Липці, м. Валки, м. Первомайський.

Пам’ятка, в якій міститься корисна інформація щодо відкритих сервісних центрах МВС по місту та області, з адресами та телефонами:

Сервісні центри МВС 1