dennn

14.12.2022р   відбулося засідання комісії на часткове відшкодування витрат громадянам, які відновили пошкоджені внаслідок російської військової агресії вікна у житлових приміщеннях на території Слобожанської селищної ради.

З метою вирішення питання підтримки населення, які проживають у житлових приміщеннях, в яких були пошкоджені внаслідок російської військової агресії вікна та потребують фінансової підтримки, Слобожанської селищної радою було розроблено Порядок на часткове відшкодування витрат громадянам, які відновили пошкоджені внаслідок російської військової агресії вікна у житлових приміщеннях.

Згідно даного Порядку, розрахунок часткового відшкодування проводиться із розрахунку 3000 грн за один квадратний метр, та не може перевищувати фактичних видатків на відновлення вікон та становити більше 40 тис. гривень.

Часткове відшкодування надається одноразово.

Під час засідання розглянуті 26 заяв від громадян.

За результатами засідання комісії, із 26 заяв, що надійшли на розгляд, 5 – відправлено на доопрацювання, у зв’язку із зауваженнями до наданих до заяв документів, 21 заява була задоволена.

Загальна сума компенсації на часткове відшкодування витрат громадянам, які відновили пошкоджені внаслідок російської військової агресії вікна у житлових приміщеннях на території Слобожанської селищної ради, за результатами  даного засідання склала 229 185,76 грн.