Слобожанська селищна рада з сумом повідомляє про загибель нашого земляка Оніпка Дмитра Віталійовича. Дмитро народився 14 листопада 1991 року в смт Комсомольське (нині Слобожанське). В 2009 році закінчив Слобожанську гімназію №2. Після закінчення гімназії пішов працювати до Зміївської ТЕС та навчався заочно в Харківському Національному Технічному Університеті сільського господарства імені Петра Василенка, який закінчив у 2015 році. У 2017 році проходив строкову службу в ЗСУ. З 23 грудня 2019 року перебував на військовій службі в АТО у військовій частині А0693. Службу закінчив у званні сержанта.

З початком російської агресії Дмитро не міг залишитися осторонь, та у квітні 2022 року повернувся до своєї частини.

В мирному житті Дмитро дуже захоплювався футболом, як гравець та футбольний фанат. З 2013 року зіграв багато матчів за команди Молодь, Золотий М'яч, Альфа (всі смт Слобожанське). Багато років Дмитро був вірним фанатом харківського футболу, та разом з друзями - ультрас Металісту, проїхав майже всі міста та стадіони де грав улюблений клуб. Був веселим, життєрадісним, хорошою людиною, вірним другом, завжди йшов на допомогу, професіонал в своїй справі - як в роботі так і в захисті України.

Загинув Дмитро героїчно виконуючи бойове завдання в населеному пункті Григоровка під Бахмутом.

02 вересня 2022 року о 12.00 годині на площі перед Палацом культури в селищі відбудеться прощання з загиблим військовослужбовцем.

Слобожанська селищна рада висловлює свої співчуття рідним та близьким.

Герої не вмирають!