Литвинов СВ

Слобожанська селищна рада з сумом повідомляє про загибель нашого земляка Сергія Вікторовича Литвинова.

Сергій народився 21 липня 1971 року в селі Задонецьке. До 5-го класу навчався у Зміївській школі № 1, потім сім’я переїхала в селище Комсомольське. Після закінчення 9-го класу в 1986 році, вступив до ПТУ-31. З 1989 по 1991 рік служив в рядах радянської армії. У 1991 році пішов працювати на будівництво. В 1993 році Сергій одружився, а в 1993 став батьком, у нього народився син Роман. З 1995 року працював слюсарем на Шебелинському газопереробному заводі.

Сергій брав участь в АТО. Побував в Іловайському котлі, потім захищав селище Щастя. Повернувся в липні 2015 року, проживав останні роки в батьківській хаті, в селі Задонецьке. З 2019 року працював в Зміївському Райавтодорі. Повномаштабне вторгнення російської армії в лютому цього року спонукало Сергія знову вступити до лав ЗСУ, бо для нього бути солдатом, це не тільки добре стріляти та знатися на тактиці, для Сергія бути солдатом – значило не відокремлювати свою особисту гідність від гідності за свою державу.

Слобожанська селищна рада висловлює свої співчуття рідним. Трагедія родини загиблого Сергія – це трагедія всієї нашої держави.

Про час та дату прощання з загиблим буде повідомлено додатково.