78311640

Велика ПОДЯКА за активну та результативну участь у Фестивалі «добрих практик» освітян Харківщини «Майстри педагогічної справи презентують»-2022 р. Фестиваль проводився з метою задоволення потреб у професійній самореалізації працівників освіти Харківської області, обміну ефективним педагогічним досвідом та створення умов для співпраці наукових, методичних і педагогічних працівників, які розробляють та запроваджують педагогічні інновації в умовах розбудови Нової української школи.  Цьогоріч Фестиваль проходив в умовах воєнного стану, що був оголошений після повномасштабного вторгнення росії на територію України та учителі були обмежені в часі, незважаючи на труднощі, виступили результативно!!!

Стали учасниками Фестивалю та отримали Дипломи ПЕРЕМОЖЦЯ:

  1. ОРЛОВА Вікторія Володимирівна, диплом ІІ ступеня в номінації «Початкова освіта», вчитель Слобожанської гімназії №2.
  2. ВОЛОБУЄВА Тетяна Миколаївна, диплом ІІ ступеня в номінації «Практична психологія та соціальна робота», соціальний педагог Слобожанської гімназії №2.
  3. КУЩ Ольга Вікторівна, диплом ІІ ступеня в номінації «Мистецтво», вчитель Слобожанської гімназії №2.
  4. ДОВБІЙ Наталія Миколаївна, диплом ІІ ступеня в номінації «Українська мова та література», вчитель Шелудьківського ліцею.
  5. ЗУБЕНКО Наталія Вікторівна, диплом ІІІ ступеня в номінації «Основи здоров’я, фізична культура», вчитель Слобожанської гімназії №2.
  6. МУХОРТОВА Поліна Анатоліївна, диплом ІІІ ступеня в номінації «Фізика, астрономія», вчитель Слобожанської гімназії №2.

Вітаємо переможців! Міцного здоров’я вам, мирного неба над головою, невичерпної енергії, оптимізму та нових творчих здобутків!