title

Одно з важливих напрямків роботи підрозділів Слобожанської селищної ради це отримання та доставка гуманітарних вантажів на територію нашої громади. Намагаємось співпрацювати на усіх можливих напрямках – отримання через обласну військово-цивільну адміністрацію, співпрацюємо з Чугуївською районною військово-цивільною адміністрацією, з окремими депутатами  обласної та районної радами, міжнародними організаціями, закордонними консульствами, волонтерами.

Як вже багато разів обговорювалося, соціальні служби проводять видачу гуманітарної допомоги населенню в чіткій відповідності до відпрацьованих списків, які у зв’язку з ситуацією з вимушеною міграцією списки доповнюються.

Дуже дякуємо всім тим хто за власні ресурси допомагає доправляти допомогу на нашу територію.

З приводу видачі гуманітарних продуктів чимало нарікань висловлюється з боку мешканців. Комусь не вистачило, хтось невдоволений асортиментом допомоги… Розуміємо, враховуємо та працюємо щоб виконати всі адекватні побажання та потреби. Ще більше запитань виникає, знову ж до соціальних служб та керівництва селищної ради, після безконтрольної роздачі гуманітарних вантажів спонтанно завезених та виданих приватними особами. У цьому випадку служби селищної ради не мають можливості контролювати напрямки реалізації. На превеликий жаль деякі особи це роблять більш для самореклами, не вирішуючи проблем людей вразливих категорій: людей з інвалідністю, людей похилого віку, переселенців тощо. Та в цілому не вирішують проблем гуманітарних викликів для нашої громади.   

Запрошуємо всіх згуртуватися та об'єднати спільні зусилля!

Запрошуємо до співпраці навколо спільної проблеми та завдання – вирішення  гуманітарних проблем найменш захищених верств населення.