В третю неділю березня  в Україні відзначається свято працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення. 

Слобожанська селищна рада та особисто Слобожанський селищний голова Дмитро Діхтяр у День професійного свята бажають всім працівникам житлово-комунальних служб та їхнім родинам миру, добра, міцного здоров’я, благополуччя та витримки. Зичимо фінансової стабільності, єдності в досягненні цілей, мудрості, витримки керівникам та згуртованості колективам!

Сьогодні ЖКГ залишається однією з головних сфер, яка забезпечує умови життя тисячам людей. Комунальні підприємства Слобожанської селищної ради та відділ ВЖКП Зміївської ТЕС в цей нелегкий для нас час продовжують надавати на території населених пунктів Слобожанської селищної ради комунальні послуги з теплопостачання, водопостачання  та водовідведення, а також проводять прибирання території та вивіз сміття та інші ремонтно відновлювальні роботи.

Вітаємо зі святом та бажаємо мирного неба над головою!

Мешканці населених пунктів Слобожанської селищної ради, Ваша оплата комунальних послуг є запорукою отримання якісних послуг!

Зробіть подарунок до свята, оплатіть комунальні послуги!