2Проводячи систематичну роботу, щодо залучення додаткового фінансування  поза межами селищного бюджету, на вирішення соціально важливих завдань, Слобожанською селищною радою було подано проєкт «Рівні умови розвитку та освіти кожної дитини» на обласний конкурс проєктів місцевого та регіонального розвитку «Разом в майбутнє» у 2021 році.

Слобожанський селищний голова Дмитро Діхтяр зазначив, що реалізація цього проєкту дозволить отримати новий комфортабельний шкільний автобус для забезпечення реалізації права на освіту кожної дитини нашої громади, в тому числі і дітей з особливими освітніми потребами.

Під час реалізації проєкту планується придбання шкільного автобусу, розробка та узгодження маршрутів підвозу дітей до освітніх закладів. 

В результаті перемоги у обласному конкурсі «Разом в майбутнє» у 2021 році, вдалося отримати додаткові надходження до селищного бюджету у розмірі 975 000 грн.

Попереду – відповідальний етап реалізації цього соціально важливого проєкту, який, сподіваємося, завдяки злагодженій роботі всіх відділів Слобожанської селищної ради та за підтримки Харківської обласної ради, пройде швидко та результативно.

З інформацією про визначення переможців конкурсу можна ознайомитися за посиланням https://cutt.ly/ZctxUBv.

1