Шановні споживачі послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення!

с-ще Слобожанське, Чугуївський р-н, Харківська область

На виконання вимог розділу II п. 2 Порядку інформування споживачів про намір зміни цін/тарифів на комунальні послуги з обґрунтуванням такої необхідності, затвердженому наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства від 05.06.2018 № 130, Зміївська ТЕС ПАТ «Центренерго» повідомляє, що у строки відповідно до діючого законодавства з тарифоутворення, до Слобожанської селищної ради 20.08.2024 р. було надано для розгляду пакет документів з розрахунками планових тарифів на послуги з централізованого водопостачання, централізованого водовідведення для всіх категорій споживачів Зміївської ТЕС ПАТ «Центренерго» на 2025 р., а саме:

- тариф з централізованого водопостачання – 25,55 грн./м3 (без ПДВ) або 30,66 грн./м3 (з ПДВ);

- тариф з централізованого водовідведення – 25,11 грн./м3 (без ПДВ) або  30,132 грн./м3 (з ПДВ).

Тарифи на послуги з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення розраховані шляхом повного перегляду всіх складових тарифів та річних планів споживання.

Інформацію, визначену цим Порядком, щодо обґрунтування причин зміни тарифу з поясненнями та додатками з метою отримання зауважень та пропозицій оприлюднено на офіційному веб-сайті товариства http://www.centrenergo.com/heat-supply/   

Зауваження та пропозиції до оприлюднених матеріалів від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань, приймаються до 06.09.2024 р. у письмовому та/або електронному вигляді за адресою: Зміївська ТЕС ПАТ «Центренерго», Балаклійське шосе 2, смт. Слобожанське, 63460; факс (05747) 5-35-85; e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.