gum dopomoga

ОГОЛОШЕННЯ

17-19 квітня 2024 року в селищі Слобожанське буде проводитися видача гуманітарної допомоги для наступних категорій сімей, які проживають у селищі та потребують гуманітарної допомоги:

1) сім’ям, в яких член сім’ї, перебуває на службі у Збройних Силах України, а також інших утворених відповідно до законів України військових формувань, правоохоронних та розвідувальних органів, органів спеціального призначення з правоохоронними функціями, на які Конституцією та законами України покладено функції із забезпечення оборони держави;

2) внутрішньо переміщеним особам, які перемістилися до сел-ща Слобожанське (крім переміщених в межах громади, крім переміщених із Зміївської міської громади та с. Андріївка та сел. Донець Донецької громади Ізюмського району).

3) сім’ям у складі яких є особи/діти з інвалідністю;

4) сім’ям у складі яких є особи віком понад 60 років;

5) сім’ям в яких виховуються діти-сироти та діти позбавлені батьківського піклування;

6) сім’ям одиноких осіб, які самостійно виховують дітей до 18 років;

7) багатодітним сім’ям;

При собі мати: паспорт отримувача та документ, який підтверджує належність отримувача до однієї з вказаних категорій.

Примітка: видача проводиться з розрахунку: 1 продуктовий набір на сім’ю в незалежності скільки категорій має сім’я. Звертаємо увагу продуктові набори різної ваги та комплектації.

Допомога буде надатися: 17-19 квітня 2024 року з 9.00 до 15.00 години (перерва з 12.00 до 13.00 години) у Слобожанському селищному Палаці культури.

Сім’ї, які підпадають під категорії зазначені у п.1, п. 3-7 із сіл Благодатне та Донець, можуть отримати гуманітарну допомогу при умові, що такі сім’ї не отримували гуманітарну допомогу, яка надавалася 10 квітня 2024 у с. Благодатне та с. Донець.