З метою забезпечення спільних потреб Зміївської та Слобожанської територіальних громад у сфері містобудування та архітектури, а також підвищення ефективності діяльності органів місцевого самоврядування, враховуючи пропозицію Зміївського міського голови від 20.03.2024р. про початок переговорів з питань внесення змін до Договору про співробітництво територіальних громад у формі делегування виконання окремих завдань від 22.12.2023р., розпочато громадське обговорення пропозиції щодо внесення змін до Договору співробітництва між Зміївською територіальною громадою через Зміївську міську раду та  Слобожанською селищною територіальною громадою через Слобожанську селищну раду у формі делегування одному з суб’єктів співробітництва виконання завдань у сфері містобудування та архітектури з передачею йому відповідних ресурсів відповідно до вимог Закону України «Про співробітництво територіальних громад».

Згідно вимог ч. 2 ст. 6 Закону України «Про співробітництво територіальних громад» передбачено обов’язковий порядок громадського обговорення пропозиції про початок переговорів з питань організації співробітництва.

Враховуючи вищевикладене, повідомляємо, що громадське обговорення пропозиції про початок переговорів з питань організації співробітництва між Зміївською територіальною громадою через Зміївську міську раду та Слобожанською селищною територіальною громадою через Слобожанську селищну раду у формі делегування виконання окремих завдань у сфері містобудування та архітектури проводиться у формі письмових зауважень та пропозицій.

Строк для надсилання письмових зауважень та пропозицій – 10 календарних днів з моменту публікації цього повідомлення.

Письмові зауваження, коментарі та пропозиції надсилаються на поштову адресу Слобожанської селищної ради чи електронну адресу.

Адреса для листування: вул. Миру, 7, с-ще Слобожанське, Чугуївський район, Харківська область, 63460

Електронна пошта: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Телефон: (05747) 54939

Додаток: Пропозиція Зміївського міського голови