Павлов Віталій Ігорович

Слобожанська селищна рада із сумом повідомляє про смерть військовослужбовця Павлова Віталія Ігоровича.

Віталій народився 16 березня 1995 року в селі Шелудьківка Зміївського району Харківської області.

Навчався Віталій в Шелудьківському ліцеї ім. Ю.Є.Кравцова по закінченню якого вступив навчатися до Харківського національного юридичного університету ім. Ярослава Мудрого. Здобув кваліфікаційну ступінь вищої освіти - магістр права.

Проходив Державну прикордонну службу на посаді оператора відділення розвідки. Під час АТО виконував бойові завдання на Луганщині.

06 січня 2022 року прийнятий до лав Збройних Сил України за контрактом.

На війні з першого дня з 24 лютого 2022 року. Одним з перших вступив на захист м. Харків, тримав оборону під м. Ізюмом, м. Слов'янськ, на півдні м. Бахмут та під н.п. Курдюмівка. Проходив службу в 113 бригаді 120 батальйону на посаді навідника зенітного артилерійського відділення зенітного ракетно-артилерійського взводу роти вогневої підтримки. Штаб-сержант Павлов Віталій Ігорович загинув за нашу Батьківщину під час несення служби внаслідок ворожого мінометного та стрілецького обстрілу бойових позицій у Боходухівському районі Харківської області 17 липня 2023 року.

Нашому захиснику було лише 28 років.

Віталій любив займатися спортом, грав за футбольні команди за першість району, області, м. Харків у різних турнірах.

За словами побратимів був вірним та надійним товаришем, добрим, чуйним, любив життя та родину, гідно виконував військовий обов’язок.

Віталій не встиг створити сім’ю, недолюбив, не потримав своїх дітей на руках, не…….

У Віталія залишилися батьки, сестра, а він назавжди став небесним Ангелом Захисником нашої Батьківщини.

Слобожанська селищна рада висловлює щирі співчуття рідним, близьким та друзям Павлова Віталія Ігоровича.

Схиляємо низько голови перед світлою пам’яттю Віталія, захисника, який віддав свої життя за наш спокій, за незалежність України.

Спочивай з миром і нехай земля буде пухом.

Прощання з Павловим Віталієм Ігоровичем відбудеться 21 липня 2023 року о 11:00 годині біля Шелудьківського будинку культури.