До уваги ВПО (крім ВПО переміщених в межах Слобожанської селищної громади та із Зміївської міської громади, населених пунктів Андріївка і Донець Донецької селищної громади).

з 01 червня 2023 року по 05 червня 2023 року (крім суботи та неділі) проводиться видача гігієнічних наборів та ковдр, для ВПО (крім ВПО переміщених в межах Слобожанської селищної громади та із Зміївської міської громади, населених пунктів Андріївка і Донець Донецької селищної громади).

Допомога надається на родину, з урахуванням всіх мешканців, які зареєстровані та фактично проживають за однією адресою, які не отримували такої допомоги від Червоного Хреста України

Для отримання гуманітарної допомоги необхідно надати оригінали наступних документів: паспорт, довідка про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи всіх членів родини, ідентифікаційні коди всіх членів родини.

 

Примітка: якщо паспорт типу ІD-1 також надається витяг з Єдиного державного демографічного реєстру щодо реєстрації місця проживання.

Допомога надається у пунктах видачі у будні дні з 9.00 до 15.00 години (перерва з 12.00 до 13.00 години):

  • у смт. Слобожанське – для ВПО переміщених до смт. Слобожанське, до сел. Донець, до сел. Благодатне - у приміщенні Зміївського професійного енергетичного ліцею,
  • у Лиманському старостинському окрузі – у приміщенні Будинку культури,
  • у Нижньобишкинському старостинському окрузі – у приміщенні Черкаськобишкинського клубу,
  • у Геніївському старостинському окрузі – у приміщенні старостату,
  • у с. Шелудьківка – у приміщенні старостату,
  • у с. Скрипаї –у приміщенні старостату.