1

Шановні мешканці Слобожанської селищної територіальної громади!!!

Відповідно до рішень місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Чугуївського району та рішення місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Слобожанської селищної ради (протокол № 3 від 28.03.2023 року та протокол № 5 від 30.03.2023 року відповідно) розглянуто питання щодо упорядкування роботи пунктів незламності у весняно-літній період на території Слобожанської селищної територіальної громади.

Визначено пункт незламності за адресою смт. Слобожанське, вул. Я.Мудрого, буд. 12, який розташований на першому поверсі будівлі КП КЗ «Слобожанський селищний палац культури» таким що залишиться працювати у весняно-літній період за наступним графіком:

1) при сталому функціонуванні систем життезабезпечення (водо-, електро-, газо- і теплопостачання) - з 8-00 години до 17-00 години.

2) у разі блекауту та/або виникнення надзвичайних ситуацій, пов’язаних з припиненням (порушенням) роботи систем централізованого водопостачання, водовідведення, електро-, газо- і теплопостачання - цілодобово.

Інші визначені пункти обігріву та/або пункти незламності переводяться в режим очікування у весняно-літній період, у разі блекауту та/або виникнення надзвичайних ситуацій пов’язаних з припиненням (порушенням) роботи систем централізованого водопостачання, водовідведення, електропостачання, газопостачання переводяться в режим готовності та розгортання протягом 3-х годин.

«Основне завдання Пунктів Незламності на весняно-літній період – у разі тривалого відключення електроенергії дати можливість людям зарядити гаджети та забезпечити доступ до інтернету.