uvaga

Відділ соціального захисту населення Слобожанської селищної ради інформує, що 21 березня 2023 року прийнято постанову Кабінету Міністрів України № 248 «Деякі питання реалізації експериментального проекту з надання в закладах охорони здоров’я, які належать до сфери управління Міністерства соціальної політики України, окремих соціальних послуг особам, які перебувають у складних життєвих обставинах».

Постановою КМУ затверджено Порядок реалізації експериментального проекту з надання в закладах охорони здоров’я, які належать до сфери управління Міністерства соціальної політики України, окремих соціальних послуг особам, які перебувають у складних життєвих обставинах.

Під час реалізації експериментального проекту особам похилого віку та особам з інвалідністю з числа внутрішньо переміщених осіб на базі Спеціалізованого Трускавецького санаторію «Батьківщина» та Спеціалізованого Миргородського санаторію «Слава» будуть безкоштовно надаватись соціальні послуги стаціонарного догляду, надання притулку, підтриманого проживання та соціальної адаптації. Оплата за надані соціальні послуги здійснюватиметься Національною соціальною сервісною службою України за рахунок бюджетних коштів.

Надання учасниками експериментального проекту соціальних послуг особам похилого віку та особам з інвалідністю з числа внутрішньо переміщених осіб має розпочатися з 1 квітня поточного року.

За більш детальною інформацією звертатися до відділу соціального захисту населення Слобожанської селищної ради за адресою: смт. Слобожанське, вул. Лермонтова, 21 або за телефоном 5-27-12.