DCZ

Наша мова – це візитка, яка дає уявлення про нашу освіту, статус, інтелектуальний рівень. Безглуздими помилками, неправильною вимовою слів ми можемо не тільки зіпсувати думку людини про себе, але і спотворити зміст інформації, яку хочемо донести.

З метою розширення можливостей працевлаштування та підвищення рівня володіння державною мовою Харківський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості проводить курси цільового призначення за напрямом: «Ділове українське мовлення як ефективний інструмент комунікації у професійній діяльності».

Долучитись до навчання можуть безробітні (за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття) та інші громадяни (за власний кошт або за кошти роботодавців чи інших організацій).

Освітня програма розроблена викладачами навчального закладу. Вона передбачає оволодіння слухачами курсу нормами сучасного українського правопису та мовного етикету в межах професійного спілкування на рівні знань та умінь.

          Термін навчання – 24 години.

           За більш детальною інформацією можна звертатися за тел.: (05747)34932.