Gum dopomoga

ОГОЛОШЕННЯ

для родин військовослужбовців, які приймають участь у бойових діях по захисту Батьківщини внаслідок військової агресії російської федерації

У старостатах та у гуманітарному штабі «КРОК» (Зміївський енергетичний професійний ліцей) 05 жовтня 2022 року - 06 жовтня 2022 року з 9.00 до 16.00 години (перерва з 12.00 год. до 13.00 год.) буде видаватися гуманітарна допомога для родин військовослужбовців, які приймають участь у бойових діях по захисту Батьківщини внаслідок військової агресії російської федерації. За допомогою можуть звернутися жителі Слобожанської селищної ради, а саме: батьки військовослужбовця та дружина/чоловік військовослужбовця (у т. ч. дружини, які розлученні з військовослужбовцем, але мають спільних неповнолітніх дітей).

При собі мати: паспорт, ідентифікаційний код, документ, що підтверджує родинні стосунки (свідоцтво про народження, чи свідоцтво про шлюб) та документ, що підтверджує участь військовослужбовця у бойових діях по захисту Батьківщини внаслідок військової агресії російської федерації.