623640ed46309471328021

Управління Чугуївського району Головного управління Держпродспоживслужби в Харківській області доводить до вашого відома інформацію, щодо створення Національної платформи продовольчої безпеки, створеної  в Україні у військовий час.

Національна платформа продовольчої безпеки отримала новий функціонал. Тепер за допомогою платформи можна укласти угоди між покупцем та постачальником та замовити логістичні послуги.

Національна платформа продовольчої безпеки створена для об’єднання зусиль виробників харчових продуктів, міжнародних організацій, торгових мереж для розвитку української економіки в умовах війни. Через неї можна поінформувати учасників ринку про свої потреби, а також сповістити про наявні пропозиції.

Цінність для підприємств та інших учасників:

  • доступ до актуальної інформації щодо реальних потреб та пропозицій тих чи інших товарів, що значно спрощує варіанти пошуку ринку збуту для вашої продукції;
  • можливість миттєвої комунікації з покупцем чи постачальником без зайвих посередників;
  • замовлення послуг транспортування;
  • вже за декілька днів – смарт-контракти за декількома з публічних оферт та доступ до держзамовлень без зайвих паперів та втрати часу.

  Пропонуємо ФОПам, які провадять свою діяльність на території Слобожанської селищної територіальної громади зареєструватись на платформі за посиланням: https://dpss.creatio.com/Login/SspLegin.aspx

Реєстрація та робота на платформі для всіх учасників безкоштовна.