kom godina

 Шановні мешканці Слобожанської селищної територіальної громади!

Відповідно до наказу начальника Чугуївської районної військової адміністрації на території Чугуївського району Харківської області  від 24.02.2022 № 01 запроваджено комендантську годину, яка діятиме з 22:00 до 6:00.

Під комендантською годиною слід розуміти заборону перебувати на вулицях та в інших громадських місцях без спеціально виданих перепусток і посвідчень особи. Також встановлюється спеціальний режим світломаскування на території  Чугуївського району Харківської області.

Якщо людина в заборонений час — протягом комендантської години знаходиться на вулиці, то комендантський патруль має право затримати дану особу і перевірити у неї наявність документів, які б давали право їй на таке перебування на вулиці чи підтвердити обставину про відсутність таких документів у даної особи, а також встановити причину порушення комендантської години.

В разі потреби, комендантський патруль наділений правом проводити огляд речей, транспортних засобів, багажу та вантажів, службових приміщень і житла затриманих громадян.

!!!Але наголошуємо, що громадяни в разі небезпеки безперешкодно можуть прямувати до бомбосховищ та укриттів і в комендантську годину. Лише необхідно мати при собі посвідчення особи!