Слобожанською селищною радою проведено комісійне обстеження приміщень Слобожанського ЗДО № 4.

10 січня 2022 року комісією на чолі зі Слобожанським селищним головою Дмитром Діхтярем були оглянуті приміщення, інженерні мережі та конструкції будівлі закладу, з метою подальшого планування проведення розпочатих у минулому році ремонтних робіт  в приміщеннях Слобожанського ЗДО № 4.

Також, під час комісійного обстеження, зокрема, проведено огляд відремонтованих наприкінці 2021 року санвузлів груп № 5 та № 8 Слобожанського ЗДО № 4.

Нагадаємо, приміщення даного закладу дошкільної освіти було передане Зміївською ТЕС ПАТ «Центренерго» у комунальну власність Слобожанської селищної громади у 2019 році. На превеликий жаль, стан прийнятих від Зміївської ТЕС об’єктів нерухомості, в тому числі ЗДО №4, не дає можливості привести їх у належний стан шляхом проведення косметичних ремонтів та потребує реконструкції і капітального ремонту, оскільки зношеність мереж та основних конструктивних елементів будівель занадто значний. Такий стан речей призводить до значного фінансового навантаження на селищний бюджет та значно затримує процес комфортної і повноцінної експлуатації зазначених будівель.