Шановні мешканці та гості смт. Слобожанське!

Наразі тривають роботи по реалізації проекту з реконструкції ливневої каналізації, як частини системи роздільної каналізації в смт. Слобожанське по вулицям Культури, Я. Мудрого та Миру, а також  роботи по реконструкції вуличного освітлення по вул. Миру та вул. Культури.

В рамках даних робіт заплановане у комплексі з прокладанням ливневого  каналу, прокладання жолобів відводу дощових вод та відновлення боргового каменю і тротуарів (елементів що порушені в процесі прокладання ливневої каналізації).

Дані роботи є досить трудомісткими та дороговартісними, проте, враховуючи місцерозташування об’єктів реконструкції, до підрядної організації висувалися вимоги їх виконання у найкоротші терміни.

 Аварійний стан дільниці мережі водопостачання, що належить Зміївській ТЕС і проходить поруч до ділянки реконструкції ливневого каналу, та надмірно довге прийняття рішення щодо його ремонту збільшило терміни виконання робіт.

Просимо вибачення за тимчасові незручності, спричинені виконанням вказаних робіт, та просимо з обережністю пересуватися по ділянкам об’єктів благоустрою, які підпали під реконструкцію!

Дякуємо за розуміння!

Завжди з вдячністю ставимось до конструктивного діалогу та критики, але коли людина називає наше селище «ДНОМ» (!!!) не може не обурювати та не ображати людей, що працюють заради змін та благоустрою нашого селища. Ми не Санкт-Петербург але однаково любимо та поважаємо своє селище, як і поважаємо труд та зусилля людей на благо його функціонування та розвитку.