derg slugba zaynatosti 1

 До уваги жінок!

          В рамках проєкту «Підтримка економічного розвитку жінок та внутрішньо переміщених осіб в Україні» (SEW Ukraine) проводиться навчання за напрямом «Швачка» для вразливих, соціально незахищених та таких, що знаходяться в складних життєвих обставинах, груп жінок, включаючи внутрішньо-переміщених осіб (ВПО).

          Проект SEW Ukraine впроваджується Канадською фундацією кооперативного розвитку (CDF Canada) у партнерстві з БО «Всеукраїнський благодійний фонд «ГОРЄНІЄ», та за фінансової підтримки Міністерства міжнародних справ Канади. Його мета - допомогти жінкам працевлаштуватись, створити чи розвинути бізнес у сфері легкої промисловості.

  • Проходження навчання для учасників є безкоштовним.
  • Теоретична частина розрахована загалом на 60 годин та триває 2 тижні. Вона проводиться у форматі он-лайн, тому необхідно мати комп’ютер або телефон з підключенням до мережі Інтернет. Теоретичне навчання складається з лекцій, які містять всю необхідну теорію для швачки. Лекції складаються з текстових матеріалів та відеоуроків, які показують на практиці виконання швейних операцій. Для закріплення знань передбачені тести, що підтверджують засвоєння матеріалу. Пройти навчальну програму можна в будь-який зручний для слухача час.

Практичне навчання розраховане на 90 годин та триває 3 тижні. Воно відбувається на базі Харківського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості. Практичні вправи передбачають заняття в навчальній майстерні з майстром виробничого навчання, виконання ручних робіт та робіт на швейному обладнанні – сучасних швейний машинах та оверлоках.

Якщо вас зацікавила можливість участі в проєкті, звертайтеся до фахівців Зміївської районної філії Харківського обласного центру зайнятості за тел. (05747) 34932.