новости

 Нещодавно відбулася робоча зустріч Слобожанського селищного голови Дмитра Діхтяря з колективом КП «Донець».

     Комунальне підприємство «Донець» створено для забезпечення комунальними послугами населення селища Донець, для створення умов  цивілізованого життя та розвитку селища Донець.

     Для забезпечення сприятливих умов існування КП «Донець», декілька років поспіль, Слобожанською селищною радою забезпечувалось оснащення, технічне переобладнання, фінансова підтримка та дуже (!!!) дорогі ремонти інфраструктури селища.

    Через розвинену інфраструктуру, протяжність комунікацій, їх вік, малу чисельність абонентів  - покривати витрати та утримувати підприємство важко! Однак, крім вищенаведеного, існує одне ВЕЛИКЕ питання –відношення мешканців селища Донець до СВОГО підприємства комунальних послуг та власного майбутнього.

   Несвоєчасна сплата та взагалі несплата за надання комунальних послуг, несанкціоновані підключення до мережі водопостачання, регулярне засмічення каналізаційних мереж населенням, доведення системи каналізації до неробочого стану - ці фактори приводять до значущих збитків даного підприємства, невиплати заробітної плати робітникам КП «Донець», звільнення робітників.

     Існування підприємства та всієї структури забезпечення життєдіяльності  населеного пункту під великою загрозою!!! Те, що будувалось роками та великими зусиллями, може перестати існувати з усіма негативно витікаючими  наслідками.   

     Тому звертаємось до Вас, шановні мешканці сел. Донець!

     Ваше майбутнє в ваших руках! Будьте в першу чергу людьми, поважайте працю інших, своєчасно та чесно сплачуйте за комунальні послуги!  Не оставайтесь осторонь фактів несплати отриманих послуг та відвертих крадіжок. Це Ваше майно і ви за нього відповідаєте теж!

IMG 2066

IMG 2062

IMG 2064

IMG 2065

IMG 2067