title

Громадська організація «Аналітичний центр Аграрного союзу України» запрошує взяти участь у тренінгу, присвяченому підготовці підприємства до виконання вимог до безпечності харчової продукції, які висуваються на міжнародних ринках.

Під час тренінгу керівники та профільні фахівці підприємств аграрного сектору та виробники харчових продуктів отримують інформацію про основні нормативні документи ЄС, які стосуються безпечності харчових продуктів, ознайомляться з тим, яким чином процює сучасна ситстема ринкового контролю, а на завершення сформують уявлення про те, які норми чинного законодавства України є предметом державних перевірок і як це пов’язане з виконанням вимог міжнародних ринків.

Безкоштовний тренінг буде проведений у дистанційному режимі 23 березня 2021 року о 10.00 на майданчику youtube ТПП України за посиланням:

https://www.youtube.com/channel/UCumdL6utYjCDxeW0q4RoIGg/live

Бажаючих взяти участь у тренiнгу заресструватися через форму:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf8JWc6aReVCsdIWruBH3OzMaEMokD9ST-_mj3-kUgifPKWvA/viewform

або повiдомити за адресоrо: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. iнформацiю: ПIБ, регiон, назву пiдприемства, профiль, посаду, вайбер номер, електронну пошту.