Разом в майбутнє + ефективна медицина

✍️Проєкт «Спеціалізована комунальна техніка на варті добробуту громади» здобув перемогу в обласному конкурсі проєктів місцевого та регіонального розвитку «Разом в майбутнє» Харківської обласної ради.


🚜Даним проєктом передбачено закупівлю спеціалізованої комунальної техніки – екскаватора – навантажувача для КП «Комунальник».
🎯Реалізація проєкту надасть змогу підвищити стійкість підприємств критичної інфраструктури громади та створить умови для якісного та своєчасного реагування комунальними підприємствами на потреби громади, таких як: усунення аварійних ситуацій мереж життєзабезпечення, що потребують землерийних робіт, проведення необхідних навантажувально – розвантажувальних робіт, проведення розчищень, усунення стихійних звалищ, ліквідації надзвичайних ситуацій воєнного характеру та інші роботи для забезпечення благоустрою території громади.
💰Загальна вартість проєкту – 4,5 млн.грн.

✍️Проєкт «Якісна діагностика – основа успішного лікування» здобув перемогу в обласному конкурсі мініпроєктів «Ефективна медицина в громаді» у 2023 році.
👩‍🔬Даним проєктом передбачено облаштування кабінету езофагогастроскопії в КНП «Слобожанська лікарня».
🎯Реалізація проєкту надасть змогу розширити спектр інструментальних досліджень в КНП «Слобожанська лікарня» для ранньої діагностики захворювань органів травлення.
💰Загальна вартість проєкту – 1,1 млн.грн.