20 жовтня 2021 року відбулось відкриття проєкту  - переможця обласного конкурсу мініпроєктів «Ефективна медицина в громаді» «Здорова жінка – запорука процвітання нації».

У відкритті взяли участь Заступниця голови Харківської обласної ради Валерія Мураєва, Слобожанський селищний голова Дмитро Діхтяр, Директор КНП «Слобожанська лікарня» Василь Пєнін та медичний персонал поліклінічного та гінекологічного відділення лікарні.

Проєкт реалізовувався протягом червня – жовтня 2021 року.

В результаті реалізації проєкту було придбане медичне обладнання та підвищено кваліфікацію лікарів акушерів – гінекологів для організації надання мешканкам Слобожанської громади двох нових медичних послуг в КНП «Слобожанська лікарня», а саме:

  • Кольпоскопії
  • Гістероскопії

Вартість проекту склала 499 878,00 грн., з яких 348 415,00 грн. - кошти обласного бюджету, 151 463,00 грн. - кошти селищного бюджету.

Нагадаємо, метою проєкту є підвищення якості надання медичних послуг гінекологічного напрямку мешканкам Слобожанської територіальної громади, через створення умов для раннього та високоякісного діагностування хвороб жіночої репродуктивної системи, за допомогою проведення кольпоскопії та гістероскопії в КНП «Слобожанська лікарня».

Надання медичних послуг кольпоскопії та гістероскопії в КНП «Слобожанська лікарня» здійснюється безкоштовно (за рахунок програми медичних гарантій) за направленням сімейного лікаря або лікаря акушера – гінеколога або за рахунок коштів пацієнта відповідно затвердженому переліку платних послуг КНП «Слобожанська лікарня», у разі відсутності направлення лікаря.

Попередній запис на отримання медичних послуг кольпоскопії та гістероскопії проводиться акушерами КНП «Слобожанська лікарня» в оглядовому кабінеті Діагностичного центру (колишнє пологове відділення) або за телефонами:

(066)932-59-43 Яковенко Ольга Михайлівна

(066)068-18-32 Чорнобай Настя Вадимівна