vikonkom

Рішення виконкому №335 Про схвалення проєкту рішення XLIII сесії VIII скликання Слобожанської селищної ради «Про затвердження звіту «Про виконання бюджету Слобожанської селищної територіальної громади за 9 місяців 2023 року».

Текст рішення виконавчого комітету Слобожанської селищної ради № 335

Рішення виконкому №336 Про схвалення проєкту рішення ХLІІІ сесії VIII скликання Слобожанської селищної ради «Про внесення змін до рішення ХХХ сесії VIII скликання Слобожанської селищної ради від 23 грудня 2022 року №1392-VIII «Про бюджет Слобожанської селищної територіальної громади на 2023 рік».

Текст рішення виконавчого комітету Слобожанської селищної ради № 336

Рішення виконкому №337 Про схвалення та подання на затвердження сесії Слобожанської селищної ради внесення змін та доповнень до Заходів на 2023 рік до Програми розвитку охорони здоров’я на території Слобожанської селищної ради на 2021 -2025 роки.

Текст рішення виконавчого комітету Слобожанської селищної ради № 337

Рішення виконкому №338 Про схвалення та подання на затвердження сесії Слобожанської селищної ради змін до Заходів до Програми оздоровлення та відпочинку дітей Слобожанської селищної ради на 2022 -2025 роки.

Текст рішення виконавчого комітету Слобожанської селищної ради № 338

Рішення виконкому №339 Про схвалення та подання на затвердження сесії Слобожанської селищної ради внесення змін до Заходів на 2023 рік до Програми соціального захисту населення Слобожанської селищної ради на 2021-2025 роки.

Текст рішення виконавчого комітету Слобожанської селищної ради № 339

Рішення виконкому №340 Про схвалення та подання на затвердження сесії Слобожанської селищної ради внесення змін та доповнень до Заходів на 2023 рік до Програми розвитку місцевого самоврядування Слобожанської селищної ради на 2021-2025 роки.

Текст рішення виконавчого комітету Слобожанської селищної ради № 340

Рішення виконкому №341 Про схвалення та подання на затвердження сесії Слобожанської селищної ради проєкту рішення «Про внесення змін до місцевої цільової Програми розвитку цивільного захисту Слобожанської селищної ради на 2021-2025 роки».

Текст рішення виконавчого комітету Слобожанської селищної ради № 341

Рішення виконкому №342 Про схвалення та подання на затвердження сесії Слобожанської селищної ради проєкту рішення «Про внесення змін до Комплексної Програми профілактики правопорушень, злочинності та сприяння діяльності правоохоронних органів на території Слобожанської селищної територіальної громади на 2022-2025 роки».

Текст рішення виконавчого комітету Слобожанської селищної ради № 342

Рішення виконкому №343 Про схвалення та подання на затвердження сесії Слобожанської селищної ради проєкту рішення «Про внесення змін та доповнень до заходів на 2023 рік до Програми підтримки підрозділів Збройних сил України, Міністерства внутрішніх справ України, територіальної оборони, добровольчих та інших військових формувань Слобожанської селищної ради Чугуївського району Харківської області на 2023-2025 роки».

Текст рішення виконавчого комітету Слобожанської селищної ради № 343

Рішення виконкому №344 Про схвалення та подання на затвердження сесії Слобожанської селищної ради змін та доповнень до Заходів на 2023 рік до Програми природоохоронних заходів Слобожанської селищної ради на 2021-2025 роки.

Текст рішення виконавчого комітету Слобожанської селищної ради № 344

Рішення виконкому №345 Про схвалення та подання на затвердження сесії Слобожанської селищної ради змін та доповнень до Заходів на 2023 рік до Програми енергозбереження та благоустрою територій населених пунктів Слобожанської селищної ради на 2021-2025 роки.

Текст рішення виконавчого комітету Слобожанської селищної ради № 345

Рішення виконкому №346 Про схвалення та подання на затвердження сесії Слобожанської селищної ради змін та доповнень до Заходів на 2023 рік до Програми розвитку і реформування житлово-комунального господарства Слобожанської селищної ради на 2021-2025 роки.

Текст рішення виконавчого комітету Слобожанської селищної ради № 346

Рішення виконкому №347 Про схвалення та подання на затвердження сесії Слобожанської селищної ради змін та доповнень до Заходів на 2023 рік до Програми фінансової підтримки комунальних підприємств Слобожанської селищної ради на 2021-2025 роки.

Текст рішення виконавчого комітету Слобожанської селищної ради № 347

Рішення виконкому №348 Про схвалення та подання на затвердження сесії Слобожанської селищної ради комплексної Програми «Молодь Слобожанської громади» на 2024-2025 роки.

Текст рішення виконавчого комітету Слобожанської селищної ради № 348

Рішення виконкому №349 Про заходи щодо безаварійного пропуску осінньо-зимових дощових паводків, льодоходу і весняної повені на території Слобожанської селищної територіальної громади на 2023-2024 роки.

Текст рішення виконавчого комітету Слобожанської селищної ради № 349

Рішення виконкому №350 Про затвердження актів обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню на території населених пунктів Слобожанської селищної територіальної громади.

Текст рішення виконавчого комітету Слобожанської селищної ради № 350

Рішення виконкому №351 Про внесення змін до додатку рішення виконавчого комітету Слобожанської селищної ради «Про затвердження складу комісії» від 16.08.2023р. № 302.

Текст рішення виконавчого комітету Слобожанської селищної ради № 351

Рішення виконкому №352 Про погодження  Комунальному підприємству «Зміїв-сервіс» Зміївської міської ради Чугуївського району Харківської області коригуючого коефіцієнту обсягу споживання послуг  з  централізованого водопостачання за розрахунковий період вересень 2023 року для споживачів населеного пункту с. Лиман Слобожанської територіальної громади Чугуївського району Харківської області.

Текст рішення виконавчого комітету Слобожанської селищної ради № 352

Рішення виконкому №353 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів ***.

Текст рішення виконавчого комітету Слобожанської селищної ради № 353

Рішення виконкому №354 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів ****.

Текст рішення виконавчого комітету Слобожанської селищної ради № 354

Рішення виконкому №355 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів**** .

Текст рішення виконавчого комітету Слобожанської селищної ради № 355

Рішення виконкому №356 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів ****.

Текст рішення виконавчого комітету Слобожанської селищної ради № 356

Рішення виконкому №357 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів **.

Текст рішення виконавчого комітету Слобожанської селищної ради № 357

Рішення виконкому №358 Про зміну наймача квартири № 4 будинку 30 по вул. Сергія Закори в смт. Слобожанське.

Текст рішення виконавчого комітету Слобожанської селищної ради № 358

Рішення виконкому №359 Про внесення змін до додатку рішення виконавчого комітету Слобожанської селищної ради «Про створення комісії з розгляду питань надання компенсації за пошкоджені та/або знищені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації проти України» від 01 липня 2023 року №208.

Текст рішення виконавчого комітету Слобожанської селищної ради № 359

Рішення виконкому №360 Про затвердження рішення комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені та/або знищені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації проти України.

Текст рішення виконавчого комітету Слобожанської селищної ради № 360

Рішення виконкому №361 Про затвердження рішення комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені та/або знищені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації проти України.

Текст рішення виконавчого комітету Слобожанської селищної ради № 361

Рішення виконкому №362 Про затвердження рішення комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені та/або знищені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації проти України.

Текст рішення виконавчого комітету Слобожанської селищної ради № 362

Рішення виконкому №363 Про затвердження рішення комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені та/або знищені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації проти України.

Текст рішення виконавчого комітету Слобожанської селищної ради № 363

Рішення виконкому №364 Про затвердження рішення комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені та/або знищені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації проти України.

Текст рішення виконавчого комітету Слобожанської селищної ради № 364

Рішення виконкому №365 Про затвердження рішення комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені та/або знищені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації проти України.

Текст рішення виконавчого комітету Слобожанської селищної ради № 365

Рішення виконкому №366 Про затвердження рішення комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені та/або знищені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації проти України.

Текст рішення виконавчого комітету Слобожанської селищної ради № 366

Рішення виконкому №367 Про затвердження рішення комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені та/або знищені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації проти України.

Текст рішення виконавчого комітету Слобожанської селищної ради № 367

Рішення виконкому №368 Про затвердження рішення комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені та/або знищені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації проти України.

Текст рішення виконавчого комітету Слобожанської селищної ради № 368

Рішення виконкому №369 Про затвердження рішення комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені та/або знищені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації проти України.

Текст рішення виконавчого комітету Слобожанської селищної ради № 369

Рішення виконкому №370 Про затвердження рішення комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені та/або знищені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації проти України.

Текст рішення виконавчого комітету Слобожанської селищної ради № 370

Рішення виконкому №371 Про затвердження рішення комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені та/або знищені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації проти України.

Текст рішення виконавчого комітету Слобожанської селищної ради № 371

Рішення виконкому №372 Про затвердження рішення комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені та/або знищені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації проти України.

Текст рішення виконавчого комітету Слобожанської селищної ради № 372

Рішення виконкому №373 Про затвердження рішення комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені та/або знищені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації проти України.

Текст рішення виконавчого комітету Слобожанської селищної ради № 373

Рішення виконкому №374 Про затвердження рішення комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені та/або знищені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації проти України.

Текст рішення виконавчого комітету Слобожанської селищної ради № 374

Рішення виконкому №375 Про затвердження рішення комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені та/або знищені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації проти України.

Текст рішення виконавчого комітету Слобожанської селищної ради № 375