01

☝️Вже є традицією, коли Слобожанська селищна рада в Різдво Христове зустрічає гостей. Сьогодні до Слобожанської селищної ради з привітаннями завітали діти колективу "Весняночка" та колектив «Калинонька» Лиманського будинку культури Слобожанської селищної ради.
🤗Гості привітали працівників селищної ради з Різдвом Христовим та побажали щасливої долі, миру та злагоди!
Слобожанський селищний голова Дмитро Діхтяр подякував гостям за вітання та зазначив "Початок нового року, Різдво Христове – це завжди народження надії на краще, на здійснення найбільш заповітніших мрій і помислів, очікування добра і змін на краще майбутнє.

Щиро бажаю кожному з вас, кожному мешканцю нашої громади в ці святкові дні невичерпної енергії і натхнення, оптимізму і нових звершень, родинного затишку і тепла, добробуту і здоров’я.
Нехай із першою різдвяною зіркою у ваш дім зійде Боже благословення, яке стане запорукою миру, достатку, надії та впевненості, здійсняться найзаповітніші мрії.
У всіх нас лише одне бажання - ПЕРЕМОГА. Нехай світло Різдвяної зірки зігріє кожного українського воїна, який щодня, щогодини та щохвилини боронить Україну.
Бажаю всім нам Перемоги, миру і добра".🇺🇦