01

☝️🇺🇦Всебічна підтримка військовослужбовців наразі є одним з пріоритетних завдань Слобожанської селищної ради – винайдення засобів та можливостей для забезпечення запитів військових підрозділів ЗСУ. Не отримавши офіційних роз’яснень щодо законних можливостей реагувати на запити військових, на минулому засіданні сесії Слобожанської селищної ради, депутати селищної ради взяли на себе відповідальність та узгодили питання закупівлі обладнання згідно запитів військових. Були виділені кошти з селищного бюджету на заходи та роботи з територіальної оборони, зокрема на матеріально-технічне забезпечення підрозділів територіальної оборони, відповідно до Програми підтримки Збройних сил України, Міністерства внутрішніх справ України територіальної оборони, добровольчих та інших військових формувань Слобожанської селищної ради.
02
✅Слобожанською селищною радою були придбані необхідні технічні засоби, які вкрай необхідні нашим захисникам. Це ще один послідовний крок постійної роботи селищної ради по забезпеченню потреб військових формувань та цивільної оборони.
📢20 грудня Слобожанський селищний голова Дмитро Діхтяр передав нашим захисникам придбану техніку, яка допомагатиме військовим виконувати свою діяльність.
☝️Дмитро Діхтяр зазначив, що селищна рада й надалі буде знаходити всі можливості для підтримки наших військовослужбовців, оскільки питання нашої оборони сьогодні є найважливішим. 🇺🇦