02

📢08 грудня відбулося засідання виконавчого комітету на якому було розглянуто 34 питання порядку денного, що охоплюють різні сфери життєдіяльності громади.

📄✔️Схвалили проєкт рішення щодо змін до бюджету Слобожанської селищної територіальної громади, а саме: виділення субвенції з селищного бюджету до державного бюджету на допомогу територіальній обороні, закупівля зарядних станцій та старлінків для стабільної роботи інтернету, виділені кошти з місцевого бюджету на заклади загальної середньої освіти на придбання шкільного обладнання для розташування у протирадіаційних укриттях Лиманському та Шелудьківському ліцеях, з метою забезпечення безпечного навчального процесу в умова воєнного стану, виділені кошти на закупку деревини паливної та вугілля для закладів середньої загальної освіти для забезпечення сталого проходження опалювального сезону тощо.
✔️Також, члени виконавчого комітету розглянули низку важливих питань що стосуються житлово–комунальної сфери селища, а саме: погодили Річний план надання послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення на 12 місяців 2024 року Зміївський ТЕС ПАТ «Центренерго», розглянули заяву Зміївської ТЕС ПАТ «Центренерго» щодо встановлення тарифів на послуги з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення для споживачів Зміївської ТЕС ПАТ «Центренерго», затвердили фінансові плани комунальним підприємствам, розглянули питання щодо надання компенсації за пошкоджені та/або знищені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації проти України, надали дозвіл на влаштування індивідуальної системи опалення в квартирі у с. Курортне по вул. Соснова. До речі, у даному будинку відсутнє централізоване опалення.
☝️З усіх питань порядку денного прийнято рішення, які відповідно до регламенту будуть оприлюднені на офіційному вебсайті Слобожанської селищної ради.