📢Автомобільна дорога загального користування🛣️ 0-211234/Н-26/ Стара Гнилиця-Лиман-Нижній Бишкин Чугуївського району Харківської області являє собою один з найпроблемніших об'єктів, який знаходиться на території Слобожанської селищної територіальної громади.
☝️Важливість та значення цього шляху особливо збільшилась після початку війни.
Ця дорога знаходиться на балансі державного підприємства "Дороги Харківщини".
❗📄На протязі багатьох років у всі можливі інстанції надсилалися звернення Слобожанської селищної ради та колективні прохання мешканців звернути увагу на цей шлях.
☝️04.05.2023 року відбулась робоча зустріч Слобожанського селищного голови Дмитра Діхтяря з заступником голови Харківської обласної військової адміністрації Харнамом Михайлом Володимировичем та директором ДП "ДОРОГИ ХАРКІВЩИНИ" Турченко Ігорем Вікторовичем.
☝️ А 08.05.2023 р. було проведено дефектну оцінку стану дороги та визначення об'єму робіт представниками ДП "Дороги Харківщини", за участі голови Слобожанської селищної ради та старост старостинських округів нашої громади. ✔️За результатом зустрічі та проведеної роботи представниками ДП "Дороги Харківщини" , ми дуже сподіваємось на винайдення ресурсів в цей нелегкий для країни час та проведення робіт по ремонту дороги 0-211234/Н-26/ Стара Гнилиця-Лиман-Нижній Бишкин Чугуївського району Харківської області вже в поточному році❗❗❗