📢За ініціативи Слобожанського селищного голови Дмитра Діхтяря, підтримуючи традицію утриманння власних селищ, з метою забезпечення благоустрою, чистоти, порядку, створення умов, сприятливих для життєдіяльності мешканців, захисту довкілля, покращення санітарного стану в Слобожанській селищній територіальній громаді проведено прибирання територій. Участь у прибиранні приймали  всі працівники селищної ради.
☝️Також, було проведено прибирання територій в старостинських округів за участю старост та працівників віддалених робочих місць, які знаходяться у старостатах.
☝️Спільними зусиллями вдалося прибрати кілька десятків локацій. Звісно, ця толока — це маленька частинка роботи з упорядкування благоустрою нашої громади, але значний крок до її чистоти.
❗На жаль😔, ставлення мешканців громади до чистоти наших населених пунктів, бажає сподіватися на краще. Як можна не любити свій населений пункт та бути справжнім «бруднарем» природи???Це безвідповідально та не припустимо! 
❗❗❗Шановні жителі Слобожанської селищної територіальної громади! Закликаємо вас любити свій населений пункт та дбати про його чистоту! Будьте більш відповідальними! Пам’ятайте – чисто там, де не смітять!   🇺🇦