🤝Слобожанська селищна рада висловлює щиру подяку Фонду Mіжнародної Солідарності (Республіка Польща) у партнерстві з BGK (Банк Господарства Крайового) та Європейською комісією, який закуповує і доставляє гуманітарну допомогу для територіальних громад та органів місцевого самоврядування, які є жертвами російської агресії проти України та/або допомагають внутрішньо переміщеним особам за надані в рамках проєкту, ”Гуманітарна допомога для України” генератор 3.5 кВт Gasoline generator BISON, вартістю 1720 злотих та генератор 8 кВт PEZAL GENERATORS PGG10000E-E3, вартістю 4784,7 злотих.

 👉 З метою безперебійної роботи закладів Слобожанської селищної ради дані генератори були розподілені за наступними закладами:

✅ Освітньо-молодіжний простір «КРОК» Комунального підприємства Комунального закладу “Слобожанський селищний Палац культури”.

✅ Гуртожиток Зміївського професійного енергетичного ліцею, де на даний час проживають внутрішньо переміщені особи.

🙏 Вдячні за Вашу активну життєву позицію, за той прояв турботи і піклування за людей, а також готовність оперативно прийти на допомогу.

💙💛 Хочеться щиро подякувати за Вашу підтримку та за  Ваші щирі і чуйні серця. За те що Ви не стоїте осторонь проблем. Нехай Ваша доброта і щедрість повернуться до Вас сторицею.

👍 Переконані, що ваша підтримка і допомога стане не лише у нагоді жителям, які перебувають у кризовій ситуації у цей надскладний час, а й обов’язково наблизить нашу спільну Перемогу над ворогом.