Foto1

Слобожанська селищна рада із сумом повідомляє про загибель нашого земляка з сел. Благодатне Томашевського Антона Анатолійовича.

Антон народився 3 січня 1991 року. З 1998 року навчався в Благодатській ЗОШ І-ІІ ст., після закінчення 9-го класу продовжував навчання у Слобожанському ліцею № 1, У 2008 році поступив до навчання до Української інженерно-педагогічної академії. В 2014 році у складі зведеного загону бере участь в АТО на території Луганської області. Після завершення контракту відновлюється у навчанні та освоює професію енергетика та до повномасштабного вторгнення працює на Зміївській ТЕС.

З 25 лютого 2022 року став на захист Батьківщини. Томашевський Антон проходив службу в 92 окремій механізованій бригаді в підрозділі мінометної батареї 3 механізованого батальйону в званні штаб-сержанта.

Томашевський Антон Анатолійович загинув 10 січня 2023 року о 9:20 в н.п. Берестове Харківської області. Вірний військовій Присязі та Українському народові, захищаючи територіальну цілісність, недоторканість та незалежність України, виявивши стійкість і мужність, у бою за нашу Батьківщину, Антон загинув внаслідок атаки ворожого ударного безпілотника.

Слобожанська селищна рада висловлює свої щирі співчуття рідним та близьким.

Прощання із загиблим Томашевським Антоном Анатолійовичем відбудеться 12 січня 2023 року о 13:00 годині біля пам'ятного знаку в сел. Благодатне.

Вічна пам’ять і слава українському воїну, який захищав Батьківщину та кожного з нас.

Автобус для бажаючих віддати шану нашому захиснику буде відправлятися від Слобожанського Палацу культури о 12.00 годині.