ZAKUPIVLYA

Інформація

про розміщення обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру витрат, очікуваної вартості предмета закупівлі

 (відповідно до пункту 4-1 постанови Кабінету Міністрів України від 11 жовтня 2016р. №710 «Про ефективне використання державних коштів»  (зі змінами))

 

1

Замовник

СЛОБОЖАНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА ЧУГУЇВСЬКОГО РАЙОНУ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

2

Назва предмету закупівлі

ДК 021:2015- 50110000-9: «Послуги з ремонту і технічного обслуговування мототранспортних засобів і супутнього обладнання» (Технічне обслуговування і ремонт мікроавтобуса «HYUNDAI  Н350» та автомобіля «HYUNDAI  ELANTRA»)

3

Вид процедури

Відкриті торги з особливостями

4

Дата оголошення

02 березня 2023 року

5

Строк поставки

по 31 грудня 2023 року

6

Обсяг закупівлі

1 послуга

7

Ідентифікатор закупівлі

UA-2023-03-02-010023-a

8

Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості  предмета закупівлі

140 000,00 грн.( сто сорок  тисяч  грн. 00 коп),  у тому числі ПДВ.

 Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі визначена на підставі розрахун-ків з урахуванням запланованих поточних завдань замовника на 2023 рік .

Очікувана вартість предмета закупівлі визначена (розрахована) методом порівняння ринкових цін. При визначенні очікуваної вартості закупівлі врахову-валась інформація про ціни на товари та послуги, що міститься в мережі Інтернет у відкритому доступі та  в електронній системі закупівель “Prozorro”.

9

Обґрунтування розміру бюджетного призначення

Розмір бюджетного призначення визначено відповідно до рішення XXXI  сесії VIII скликання від 20.01.2023 р №1441- VIII

10

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі

Метою предмета закупівлі є утримання автомобілів у технічно справному стані і належному зовнішньому вигляді, забезпечення надійності та екологічної безпеки.

З метою вирішення питання надання послуг з технічного обслуговування мікроавтобуса «HYUNDAI  Н350» та автомобіля «HYUNDAI  ELANTRA», які знаходяться на гарантійному та післягарантійному обслуговуванню та поточного ремонту автомобілів необхідно врегулювати договірні відносини з постачальниками даних послуг в рамках чинного законодавства, а саме Закону України "Про автомобільний транспорт", Правил надання послуг з технічного

обслуговування і ремонту колісних транспортних засобів (затверджених наказом Міністерства інфраструктури України від 28 листопада 2014 року № 615 та затверджених у Міністерстві юстиції України 17 грудня 2014 року за № 1609/26386), Положення про

технічне обслуговування і ремонт дорожніх транспортних засобів автомобільного транспорту (затвердженого наказом Міністерства юстиції України 28 квітня 1998 року за № 268/2708) з урахуванням особливостей, встановлених Законом України "Про публічні закупівлі".

 Також, учасник повинен надати  авторизаційний лист адресований Замовнику від офіційного дистриб’ютора (імпортера) автомобілів HYUNDAI, яким підтверджується повноваження на проведення гарантійного та післягарантійного обслуговування автомобіля Замовника.

  Послуги СТО Учасника повинні бути акредитовані на технічну компетенцію та незалежність з правом проведення технічної діагностики та всіх видів обслуговування і ремонту  транспортних засобів(мікроавтобус «HYUNDAI  Н350»  2021  року випуску та -  автомобіль «HYUNDAI  ELANTRA» 2017 року випуску).

Враховуючи вказане та з метою забезпечення в 2023 році безперебійного

функціонування автомобільного транспорту необхідно здійснити закупівлю послуг з ремонту та технічного обслуговування із застосуванням процедури відкриті торги з особливостями.

Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені у відповідному додатку до тендерної документації та встановлені відповідно до вимог і положень нормативних і виробничих документів та згідно з чинними нормами, стандартами і правилами .