Gerb Ukr

У К Р А Ї Н А

СЛОБОЖАНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

Чугуївського району Харківської області

Х сесія VIІI скликання

РІШЕННЯ

22 квітня 2021 року № 308- VIІI

Про проведення конкурсу на посаду директора Комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Слобожанської селищної ради Чугуївського району Харківської області

 

Керуючись ст. 25, ст. 59 ЗУ «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 13 ЗУ «Про соціальні послуги», «Положенням про конкурсну комісію, умови та порядок проведення конкурсу на зайняття посади керівника надавача соціальних послуг державного/ комунального сектору», затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 3 березня 2020 р. № 200, п. 12 Постанови Кабінету Міністрів від 3 березня 2020 р. № 177 «Деякі питання діяльності центрів надання соціальних послуг», селищна рада

ВИРІШИЛА:

  1. Організувати і провести конкурс на заміщення посади директора Комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Слобожанської селищної ради Чугуївського району Харківської області.
  1. Затвердити перелік питань для перевірки на знання норм відповідного законодавства України для учасників конкурсу (Додаток № 1).
  1. Затвердити текст оголошення про проведення конкурсу на заміщення посади директора Комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Слобожанської селищної ради Чугуївського району Харківської області (Додаток № 2).
  1. Затвердити текст оголошення про початок формування конкурсної комісії (Додаток № 3).
  1. Затвердити форму заяви для участі в конкурсі, що подається претендентом на посаду директора Комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Слобожанської селищної ради Чугуївського району Харківської області.
  1. Уповноважити Слобожанського селищного голову своїм розпорядженням затвердити персональний склад конкурсної комісії.
  1. Пропозиції кандидатів на посаду директора подаються протягом 15 календарних днів з дати оприлюднення цього рішення до Слобожанської селищної ради – фахівцеві з кадрових питань.
  1. На підставі рішення конкурсної комісії винести на розгляд сесії Слобожанської селищної ради питання про призначення переможця конкурсу на посаду директора Комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Слобожанської селищної ради Чугуївського району Харківської області за контрактом.
  1. Внести наступні зміни до «Порядку проведення конкурсу на посаду директора Комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Слобожанської селищної ради Чугуївського району Харківської області», затвердженого рішенням VI сесії VIII скликання Слобожанської селищної ради від 11.02.2021 року № 183-VIII:

9.1. Пункт 2.2 викласти в такій редакції:

«2.2. Тривалість конкурсу не може перевищувати 30 календарних днів. Початком Конкурсу вважається дата оприлюднення оголошення про проведення конкурсу. Конкурс вважається закінченим із дня ухвалення конкурсною комісією рішення про затвердження його результатів»;

9.2. У абзаці шостому пункту 2.3 виключити слова: «та етапи»;

9.3. Пункт 2.4 викласти в такій редакції:

«2.4. Строк подання документів для участі в конкурсі становить 15 календарних днів з дня оприлюднення оголошення про проведення конкурсу»;

9.4. Пункт 3.2 викласти в такій редакції:

«3.2. До складу конкурсної комісії у рівній кількості входять представники суб’єктів системи надання соціальних послуг, визначених статтею 8 Закону України «Про соціальні послуги». Якщо протягом 10 календарних днів з дати оприлюднення оголошення про початок формування комісії не надійшло необхідної кількості пропозицій від суб’єктів системи надання соціальних послуг щодо кандидатур до складу комісії, необхідна кількість членів комісії доповнюється (формується) з числа посадових осіб засновника».

  1. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію – мандатну, з питань депутатської діяльності, етики, законності і правопорядку (голова комісії – Євченко Є.С.).
Слобожанський селищний голова Дмитро ДІХТЯР

 

14 квітня поблизу села Мартове Чугуївського району 64-річний чоловік підірвався на міні.


За попередніми даними, під час риболовлі чоловік наступив на протипіхотну міну та підірвався. Зі множинними уламковими пораненнями правої ноги в тяжкому стані бригадою екстреної медичної допомоги його шпиталізували.

Рішенням місцевої комісії з питань техногенно - екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Слобожанської селищної ради (протокол №1 від 15.03.2024 року) прийнято рішення заборонити відвідування населенням місць масового відпочинку на водних об'єктах Слобожанської селищної територіальної громади протягом купального сезону 2024 року через воєнний стан  у зв’язку із можливою наявністю вибухонебезпечних предметів на пляжах та/або на дні акваторії відповідних водних об’єктів.

Не нехтуйте забороною! Небезпека може бути на кожному кроці! Бережіть себе та своїх близьких!

Оголошення про початок громадського обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля та Звіт з оцінки впливу на довкілля

Title

ОГОЛОШЕННЯ
про початок громадського обговорення звіту
з оцінки впливу на довкілля

Повідомляємо про початок громадського обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля планованої діяльності, зазначеної у пункті 1 цього оголошення, з метою виявлення, збирання та врахування зауважень і пропозицій громадськості до планованої діяльності.

Детальніше...

Обережно дифтерія!

Title

Дифтерія — це гостре інфекційне захворювання, що характеризується головним чином, ураженням ротової частини глотки та дихальних шляхів, рідше – шкіри. Також, при інфікуванні можуть розвиватися фібринозне запалення в місці проникнення збудника, явища загальної інтоксикації й токсичне ураження серця, судинної та нервової систем, нирок.

Детальніше...

Інформація щодо наявності лікарських засобів станом на 22.04.2024

Medical

Детальніше...

Інформація щодо Урядової грантової програми для розвитку тепличного господарства та садівництва

Інформ лист гранти теплиці ОДА 2024 min

Детальніше...

Інформування про Національну стратегію сприяння розвитку громадянського суспільства в Україні на 2021-2026 роки та необхідністю ознайомитися з нею

post 6

Указом Президента України від 27 вересня 2021 року № 487/2021 затверджено Національну стратегію сприяння розвитку громадянського суспільства в Україні на 2021-2026 роки.

Детальніше...

Що таке «участь громадськості», «залучення громадськості», рівні та навіщо це потрібно?

post 1

Інтегруючи різні підходи та трактування, поняття «громадська участь» можна визначити як систему дій, методів, інструментів та механізмів (об’єднаних логікою відповідного алгоритму) участі громадян у визначенні та вирішенні їхніх проблем та адвокації інтересів у громаді.

Детальніше...

Програма екстреної підтримки засобів до існування

logo

Представництво «Естонської ради у справах біженців» в Україні розпочинає реалізацію «Програми екстреної підтримки засобів до існування». Мета програми: надання доступу до засобів для існування вразливим домогосподарствам, що постраждали внаслідок збройного конфлікту, створення нових джерел доходу та підтримка людей у досягненні прожиткового мінімуму.

Детальніше...

Можливість отримати дров'яну піч з димоходом

Ogoloshenja

ОГОЛОШЕННЯ

для мешканців, які проживають у приватному секторі сел. Слобожанське та в складі зареєстрованих є інваліди І-ІІ групи чи інваліди ІІІ групи, яким понад 60 років.

Детальніше...

Відбулася зустріч команди «U-LEAD з Європою» з представниками Слобожанської та Донецької селищних рад

01

18 квітня 2024 року відбулася зустріч команди «U-LEAD з Європою» з представниками Слобожанської та Донецької селищних рад. В рамках зустрічі обговорювалися питання щодо результатів та можливості подальшої співпраці територіальних громад з U-LEAD.

Детальніше...