RegAkt

На публічне ознайомлення виноситься звіт про базове відстеження результативності регуляторного акта - рішення Слобожанської селищної ради «Про затвердження ставок орендної плати за користування земельними ділянками комунальної власності на території Слобожанської селищної ради Чугуївського району Харківської області», який підписано 21.10.2021 постійними комісіями селищної ради: мандатна, з питань депутатської діяльності, етики, законності та правопорядку та з питань промисловості, будівництва, агропромислового комплексу, житлово-комунального господарства, земельних відносин та екології.

ЗВІТ

про базове відстеження результативності регуляторного акта – рішення Слобожанської селищної ради «Про затвердження ставок орендної плати за користування земельними ділянками комунальної власності на території Слобожанської селищної ради Чугуївського району Харківської області»

 

  1. Вид та назва регуляторного акта, результативність якого відстежується: рішення Слобожанської селищної ради «Про затвердження ставок орендної плати за користування земельними ділянками комунальної власності на території Слобожанської селищної ради Чугуївського району Харківської області».
  2. Виконавець заходів з відстеження: відділ з питань правової роботи, запобігання та виявлення корупції Слобожанської селищної ради.
  3. Ціль прийняття акта: забезпечення ефективного і прозорого управління в сфері земельних відносин, розроблення єдиного підходу, щодо затвердження ставок орендної плати за користування земельними ділянками комунальної власності на території новоутвореної територіальної громади Слобожанської селищної ради.
  4. Строк виконання заходів з відстеження: з 21.10.2021 до 26.11.2021.
  5. Тип  відстеження:базове відстеження.
  6.  Методи одержання результатів відстеження:статистичний.
  7. Дані та припущення, на основі яких відстежувалася результативність регуляторного акта, а також способи одержання  даних: базове відстеження здійснюється з метою оцінки стану суспільних відносин, на регулювання яких спрямована дія акта.
  8. Кількісні та якісні значення показників результативності регуляторного акта. Відстеження результативності рішення Слобожанської селищної ради «Про затвердження ставок орендної плати за користування земельними ділянками комунальної власності на території Слобожанської селищної ради Чугуївського району Харківської області» буде здійснюватися за такими показниками: надходження до селищного бюджету коштів від сплати орендної плати за землю, плати за землю. Поінформовано суб'єктів господарювання, фізичних осіб про оприлюднення регуляторного акта – рішення Слобожанської селищної ради «Про затвердження ставок орендної плати за користування земельними ділянками комунальної власності на території Слобожанської селищної ради Чугуївського району Харківської області» та аналізу регуляторного впливу у засобах масової інформації та на офіційному вебсайту Слобожанської селищної ради в підрозділі «Регуляторна політика» http://km-sov.gov.ua, на Єдиному державному вебпорталі відкритих даних https://data.gov.ua, направлене на адресу Державної регуляторної служби України в установлений законодавством термін.
  1. Оцінка результатів реалізації регуляторного акта та ступеня досягнення визначених цілей: регуляторний акт – рішення Слобожанської селищної ради «Про затвердження ставок орендної плати за користування земельними ділянками комунальної власності на території Слобожанської селищної ради Чугуївського району Харківської області» є актуальним та забезпечить дотримання норм чинного законодавства у сфері земельних відносин як органами державної податкової служби, місцевого самоврядування, так і суб’єктами господарювання та громадянами, які є користувачами об'єктів нерухомості, у порядку та на умовах, визначених Кодексом і цим регуляторним актом.

 

Слобожанський селищний голова оригінал підписано Дмитро ДІХТЯР