01

🇺🇦В Україні 1070 територіальних громад, які утворились після об’єднання 4882 міських, селищних, сільських рад.
☝️Звичайно, умови в кожній громаді складаються різні. На умови впливають багато факторів – географічні, історичні, економічні, як та навіщо громади об’єднували.
Взаємодія громад допомагає вирішувати власні та спільні питання. Не завжди практика взаємодії позитивна, особливо коли одна чи кожна сторона дивиться тільки в свій бік.
🇺🇦🤝2 Слобожанських громади!🤝 🇺🇦
🗓️Делегація нашої громади завітали з робочим візитом до Слобожанської територіальної громади Дніпровського району Дніпропетровської області. Це подія, яка заклала основи для подальшої співпраці між нашими громадами.
📢Слобожанський селищний голова Дмитро Діхтяр прийняв участь у сесії Слобожанської селищної ради Дніпровського району, де селищний голова Іван Камінський ознайомив з депутатським корпусом, старостами громади та структурою громади.


✍️На сесії відбулося підписання меморандуму про співпрацю між нашими громадами.
📘Цей документ відкриває нові можливості для обміну досвідом, реалізації спільних проектів та зміцнення партнерських відносин. Ми переконані, що ця співпраця принесе багато користі обом громадам та сприятиме їхньому сталому розвитку.
🤝Слобожанський селищний голова Чугуївського району Харківської області Дмитро Діхтяр висловив слова вдячності Слобожанському селищному голові Дніпровського району Дніпропетровської області Івану Камінському та його команді за можливість спілкування та використовувати досвід іншої громади. Побачене та почуте немало вразило нашу делегацію.
☝️Підсумок спілкування – це натхнення та бажання виробляти та втілювати нові ідеї, реалізовувати спільні проекти.🇺🇦