01

На порядок денний винесено 82 основних та 1 додаткове питання.
02 03
04 05
06
Члени виконавчого комітету схвалили проєкт рішення про зміни до бюджету Слобожанської селищної територіальної громади, зміни до Програм та Заходів: розвитку охорони здоров’я на території Слобожанської селищної ради, благоустрою та комунальної сфери. Також, була схвалена Програма підтримки Захисників і Захисниць України та членів їх сімей в Слобожанській селищній територіальній громаді на 2024- 2025 роки.
Внесли зміни до місцевої цільової Програми розвитку цивільного захисту, до Програми підтримки підрозділів Збройних Сил України, Міністерства внутрішніх справ України, територіальної оборони, добровольчих та інших військових формувань, погодили тарифи на послуги з управління побутовими відходами, що надаються Комунальним підприємством «Зміїв- Сервіс» Зміївської міської ради Чугуївського району Харківської області.
Члени виконавчого комітету прийняли рішення про уповноваження КП «Комунальник» збирати, перевозити та здійснювати захоронення побутових відходів Лиманського, Геніївського, Нижньобишкинського, Шелудьківського старостинських округів Слобожанської селищної територіальної громади.
Розглянули питання про взяття на облік внутрішньо переміщених осіб, що потребують житла та надання житлових приміщень з фонду житла для тимчасового проживання. Затвердили рішення комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені та/або знищені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації проти України.
Також значна кількість питань стосувалася роботи служби у справах дітей Слобожанської селищної ради – встановлення опіки над дитиною-сиротою, позбавленими батьківського піклування; надання дозволу на вчинення правочину нерухомого майна, підписання договору дарування будинку та земельної ділянки, власником яких буде малолітня дитина; надання статусу дітям, що постраждали внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів.