1 2
3 4

У Слобожанській селищній раді 08.06.2023 року та 14.06.2023 року відбулися виїзні засідання міждисциплінарної команди для організації соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах.

До складу команди входять: представники КУ «Центр надання соціальних послуг», працівники КНП «Зміївський центр первинної медико-санітарної допомоги», спеціаліст відділу соціального захисту населення, інспектор СЮП ВП Чугуївського РУП ГУНП в Харківській області та представники відділу освіти Слобожанської селищної ради.

Засідання відбувалися у приміщеннях Лиманського, Геніївського, Скрипаївського та Шелудьківського старостатів за участі старост відповідних старостинських округів.

В ході засідань розглядалися питання виконання батьківських обов'язків по тринадцяти сім'ям, в яких виховується 32 дитини.

Членами команди надавалися рекомендації та поради в межах компетенції з метою надання профілактичної допомоги у вихованні, навчанні, лікуванні дітей та забезпечення безпечного простору під час дії воєнного стану в Україні і недопущення правопорушень.